FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

OneRepublic en Goldband op Werchter Boutique 2023!

© CPU – Nathan Dobbelaere

Het festivalnieuws stroomt deze week binnen en ook vandaag mogen we uitkijken naar nieuwe namen voor de volgende festivalzomer. Het eendagsfestival Werchter Boutique krijgt er namelijk twee grote popnamen bij. Zo zal de Amerikaanse popgroep rond Ryan Tedder OneRepublic met hun arsenaal aan hits opdraven om het publiek tijdig op te warmen voor de hoofdact P!nk. Het Nederlandse fenomeen Goldband is eveneens present en zal na een meer dan geslaagde festivalzomer 2022 en vooral twee uitverkochte Lotto Arena’s in maart ook volgende zomer op dat grote podium van Werchter te zien zijn. De organisatie meldt daarnaast dat de ticketverkoop als een trein loopt met meer dan 50.000 verkochte tickets, dus snel zijn is de boodschap. Meer namen volgen binnenkort.

Voor een normaal kaartje tel je 108 euro neer, de golden circle tickets zijn reeds hopeloos uitverkocht. Voor meer informatie kan je terecht op de website van het festival.

1857 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Goldband - "You & Me"

Er is al zoveel gezegd rondom Den Haag-sensatie Goldband: het cokerelletje van zanger Milo Driessen, Karel Gerlachs relatie met Maan en Boaz…
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single P!nk - "All Out of Fight"

Mocht Erik Van Looy ons vragen wat we over P!nk weten, dan zouden we de woorden ‘Amerikaans’, ‘zangeres’, ‘acrobatie’ naar zijn hoofd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.