Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Andromedik & Luka – “Lied To You”

© CPU – Ine Van Baelen

Drum-‘n-bass is in België nog steeds een van de populairste muziekgenres en krijgt nog steeds heel wat mensen op de been. Het grote succes van Rampage is daarvan het beste bewijs met uitverkochte edities in het Sportpaleis. De Belgische drum-‘n-bass dj en producer Andromedik behoort tot de nieuwe generatie van toekomstige headliners binnen het genre en werkt voor zijn nieuwe single samen met Luka Cruysberghs. De Leuvense zangeres loste nog maar net haar debuut-ep Insomnia, waarmee ze met haar solocarrière echt uit de startblokken komt en speelde haar eerste soloshow in een uitverkochte AB Club. Beide artiesten zijn dus goed op weg om het helemaal te maken en bundelen nu hun krachten voor hun samenwerking.

“Lied To You” is het soort drum-‘n-bassnummer dat zowel fans van dat genre als popfans zal bekoren en waar beide artiesten zich volledig potentieel kunnen ontplooien. Andromedik bewijst zich als producer met een zeer goed gevoel voor mysterieuze soundscapes, terwijl Luka haar stem in alle glorie gebruikt en zowel in de laagtes als hoogtes de noten vlekkeloos haalt. De zomer mag dan wel net achter ons liggen, maar we hebben het gevoel dat deze single het wel eens heel goed zou kunnen doen volgende festivalzomer. “Lied To You” is een feilloos drum-‘n-bassnummer, waardoor we ons afvragen waarom de VRT dit nummer niet naar het Eurovisie Songfestival stuurt, want beide artiesten zouden dit grote, Europese podium met gemak veroveren met deze single.

Andromedi: Facebook / Instagram
Luka: Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1711 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2022

Al wie Dansende Beren volgt, weet dat we dagelijks een hele reeks aan artikels over singles publiceren. Meestal dienen deze nummers als…
AlbumsRecensies

Luka - Insomnia (★★★): Succesvolle solostart

Het was tijdens haar auditie bij The Voice van Vlaanderen dat An Lemmens zei dat ze kippenvel kreeg en Natalia dat ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Luka - "Kill For You"

Luka, die ooit The Voice van Vlaanderen won, bracht intussen al enkele solosingles uit. Met onder meer “Blame” en “Not Too Late”…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.