Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Loïc Nottet – “Mélodrame”

© CPU – Nathan Dobbelaere

We overdrijven niet als we Loïc Nottet omschrijven als een van de populairste popsterren in Wallonië. Sinds zijn deelname aan The Voice Belgique ging het alleen maar vooruit met de getalenteerde zanger. Zijn passage op het Eurovisiesongfestival in Wenen leverde hem niet alleen een vierde plaats op, maar lanceerde zijn carrière voorgoed. Hij bracht met Selfocracy en Sillygomania twee succesvolle albums uit, werd zelf coach bij The Voice Belgique en vulde zelfs Vorst Nationaal tot de nok. De vraag naar nieuwe muziek was al een tijdje groot bij zijn fans en zo komt zijn comeback op het juiste moment.

“Mélodrame” is na “Mr/Mme” van zijn tweede album nog maar het tweede nummer waarbij hij in zijn moedertaal Frans zingt.  Die keuze zorgt ervoor dat hij zich nog iets kwetsbaarder opstelt in zijn muziek, maar muzikaal klinkt het vrij gelijkaardig aan hoe we hem al kennen. De popballade begint redelijk ingetogen, waarna een beat de sfeer van het nummer wat wijzigt. Op de juiste momenten haalt Nottet uit om zijn boodschap kracht bij te zetten en de emoties over te brengen. “Mélodrame” is een dramatisch popnummer geworden, waarmee hij voor het eerst een voorproef geeft voor zijn derde album. We zijn dan ook benieuwd of hij in het Frans verder gaat.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1835 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Loïc Nottet - "Addictocrate"

Een deelname aan Europa’s grootste liedjeswedstrijd zorgt er vaker wel dan niet voor dat je dat label voor de rest van je…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Loïc Nottet - "Je t'haine"

Het is voor deelnemers van het Eurovisiesongfestival vaak niet gemakkelijk om dat label van zich af te schudden, maar de Waalse Loïc…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Laura Tesoro & Loïc Nottet – “Strangers" (feat. Alex Germys)

Laura Tesoro en Loïc Nottet hebben allebei ervaring met het Eurovisiesongfestival, namen beiden deel aan The Voice en kennen allebei hun dansmoves….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.