Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vendredi sur Mer – “Tout m’ennuie”

De Franse koningin van de dansvloer heet al een tijdje Vendredi sur Mer. Charline Mignot heeft met haar eigen retro-pop heel wat harten veroverd in Frankrijk, maar is ook in de rest van de wereld inmiddels een zeer populaire artiest. Zelfs concerten in Amerika verkoopt ze met gemak uit, wat eerder zelden gebeurt bij Franstalige artiesten. Nadat ze eerder dit jaar haar sprookjesachtige, tweede album Métamorphose uitbracht, krijgen we nog een laatste single om dit succesvolle jaar voor de zangeres af te ronden.

“Tout m’ennuie” ontstond tijdens een studiosessie met de immens populaire Franse artiest en producer Myd, die eveneens de wereld aan het veroveren is met zijn geestige producties, en haar vaste producer Saint DX. Er zit ook in deze single zo’n heerlijke nostalgie waardoor we niets anders willen dan gewoon dansen op dit plezante deuntje. Vendredi sur Mer wisselt weer af tussen fluisteren en sfeervolle zanglijnen, waardoor ze iedereen weer moeiteloos rond haar vingers windt. Ondanks dat het nummer over frustraties gaat, zijn wij dat alles behalve over “Tout m’ennuie”. Feel good pop zoals het hoort!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1708 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Jack and the Weatherman – “Incredible”

Om zijn tienjarig bestaan te vieren, gaat Jack and the Weatherman op Europese tournee en die wordt afgetrapt met de single “Incredible”….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single kenzie - "paper"

Na hun passage in Dance Moms zijn de zusjes Ziegler elk hun eigen weg opgegaan. Maddie Ziegler (bekend van videoclips van Sia)…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ava Max - "Dancing's Done"

Voor 2018 was Ava Max redelijk onbekend, totdat ze dus dat jaar doorbrak met het hitje “Sweet But Psycho”. Ondertussen is Amanda…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.