Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rachel Chinouriri – “I’m Not Perfect (But I’m Trying)”

© CPU – Leni Sonck

De Britse zangeres Rachel Chinouriri heeft er tot nu toe al een heel succesvol jaar opzitten. Nadat haar ep Better Off Without razend enthousiast onthaald werd door de Britse vakpers en haar single “All I Ever Asked” een onverwacht succes kende met inmiddels meer dan elf miljoen streams, zouden we er niet versteld van staan als ze in januari tot BBC’s Sound of 2023 zou horen. Haar indiepop kent invloeden uit de 00’s en bevat alle ingrediënten om een grote doorbraak te faciliteren. Misschien helpt die nieuwe single haar wel in dat opzet, want die blijft ontzettend snel hangen.

“I’m Not Perfect (But I’m Trying)” is het soort nummer dat we gewoon op repeat kunnen zetten zonder het beu te worden. Naar goede gewoonte is de hook van deze single weer een absolute meerwaarde, want het refrein blijft na de kortste keren volledig hangen. Er zit een echte vrolijkheid en passie in haar muziek, die ook deze keer goed naar voor komt. Rachel Chinouriri heeft zichzelf als artiest echt gevonden en weet heel goed waar haar sterktes liggen. “I’m Not Perfect (But I’m Trying)” is daar het perfecte voorbeeld van.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Remi Wolf - "Cinderella"

De echte grote doorbraak bleef op het Europese vasteland redelijk uit, maar in haar thuisland de Verenigde Staten is Remi Wolf toch…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rachel Chinouriri - "Never Need Me"

Een naam die al een tijdje bij ons op de radar staat, is die van de Londense Rachel Chinouriri. Haar eerste ep…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Rachel Chinouriri - "Ribs"

Inspiratie komt soms uit een heel onverwachte hoek. Kijk maar naar Rachel Chinouriri. De Engelse indiepopbelofte kampte met een vervelende luchtweginfectie, en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.