Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thee Sacred Souls – “Love Is The Way”

© gusetav

Thee Sacred Souls is dé nieuwe revelatie in de soulwereld. In 2019 werden ze tijdens een van hun eerste optredens ooit ontdekt door niemand minder dan Daptone Records-oprichter Gabriel Roth. Hij bood hen prompt een platencontract aan en zat uiteindelijk ook tijdens de opnames van het gelijknamige debuutalbum achter de knoppen als producer. Het drietal bracht het album eind augustus uit en trok ermee al door de Verenigde Staten. Begin november maken ze voor het eerst de oversteek naar Europa en daar zal ongetwijfeld ook “Love Is The Way” de revue passeren.

“Love Is The Way” maakt al sinds de eerste show die ze speelden deel uit van de setlist, maar verscheen verrassend genoeg niet op Thee Sacred Souls. Door het veel te spelen is het nummer geleidelijk aan kunnen evolueren tot de versie die ze recent in de studio inblikten. De warmte spat er zo vanaf en “Love Is The Way” komt in al zijn facetten heel organisch en authentiek over. De helende falsetstem van Josh Lane straalt rust uit en wordt tijdens het refrein met wat vrouwelijke achtergrondzangeressen versterkt. “Love Is The Way” kabbelt op die manier geleidelijk aan door en weet ook zonder al te veel tierlantijntjes te overtuigen.

Op dinsdag 1 november staat Thee Sacred Souls in een uitverkochte Ancienne Belgique club.

Instagram / Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2027 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Ook The Kills, Pommelien Thijs, Miles Kane, Dimension en meer naar Pukkelpop 2024!

Aan een ongezien recordtempo vlogen de Pukkelpop-tickets begin deze maand de deur uit. Het mag duidelijk wezen dat het festival op de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thee Sacred Souls - "Running Away"

Nood aan een beetje warmte en genegenheid? Dan heeft Thee Sacred Souls goed nieuws voor je. Het Amerikaanse drietal manifesteerde zich het…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

20 debuutalbums uit 2022 die je niet mocht missen

Als artiest heb je maar één kans om jezelf te bewijzen aan de buitenwereld. Althans, zo lijkt het toch, want er zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.