Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ITZY – “Boys Like You”

Dat we in Zuid-Korea veel talent kunnen vinden is al langer geweten, kijk maar naar BTS of Blackpink. De meidengroep ITZY, bestaande uit Yeji, Lia, Ryujin, Chaeryeong en Yuna,  is sinds 2019 ook bezig aan hun doortocht en wist ondertussen toch al enkele hitjes te maken. Zo wisten ze met het nummer “Dalla Dalla” uit hun debuutalbum redelijk hoog in de hitlijsten te raken, ook internationaal. Hun laatste langspeler Checkmate kwam eerder dit jaar uit, maar dat weerhield het vijftal niet om nieuwe muziek te blijven maken. Er zou binnenkort een nieuw project uitkomen, waarvan deze nieuwe single het eerste voorproefje is, maar de groep blijft daar momenteel nog geheimzinnig over. Voorlopig moeten we het dus houden bij “Boys Like You”, dat tevens ook het eerste Engelstalige nummer is van de meidengroep.

Zoals eerder gezegd wist ITZY al een hele reeks hitjes uit te brengen, maar “Boys Like You” is hier toch een uitzondering op. We moeten toegeven dat het catchy is en het deuntje blijft wel even in ons hoofd zitten, maar helaas blijft het ook maar daar bij. Doordat de single al snel repetitief klinkt en de aanwezigheid van opvallende sounds, waar ITZY normaal wel voor bekend is, beperkt blijft, zijn we het nummer al snel beu gehoord. Een bridge met Lia en Chaeryeong maakt het dan net voor het einde toch nog een beetje interessant, maar onze aandacht zijn we daarna al snel weer kwijt. Het vijftal houdt zich beter vast aan hun succesformule, want ervan afwijken doet hen duidelijk geen goed.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single TWICE - "Hare Hare"

Als er iets is dat we van TWICE kunnen zeggen, is het wel dat ze druk bezig is. De Zuid-Koreaanse groep bracht…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BTS - "The Planet"

De laatste keer dat BTS als groep muziek uitbracht, dateert al van bijna een jaar geleden met hun “Yet To Come (The…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single aespa - "Welcome To MY World" (feat. nævis)

In 2020 debuteerde aespa onder het label SM Entertainment (EXO, Red Velvet en Super Junior) met “Black Mamba“. Al vanaf het begin…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.