Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anna of the North – “I Do You”

© Robin Bøe

Er was een tijd waarin we Anna of the North een gigantische toekomst voorspelden, maar de Noorse lijkt vandaag de dag gewoon genoegen te moeten nemen met een plekje in de middenmoot. Haar muziek heeft daar weliswaar niets mee te maken, want met Lovers en Dream Girl heeft ze twee bijzonder sterke platen op haar naam staan. Het ziet er helaas naar uit dat het grote publiek zijn weg iets minder makkelijk naar de fijne popwereld van de zangeres vindt. Misschien lukt het wel met het nieuwe Crazy Life, dat begin november verschijnt. Met “I Do You” maakt ze in elk geval opnieuw kans op een hitje.

Het tempo ligt bijvoorbeeld lekker hoog op de nieuwste creatie van Anna of the North, waardoor de sfeer bijgevolg meteen goed zit. “I Do You” voelt dan ook als een fijne indiepopsong, waarbij niets moet en alles mag. Het is de zangeres die in het begin de hoofdrol opeist, maar geleidelijk aan bloeit de track ook muzikaal tof open. Zo horen we alsmaar groter wordende beats en krijgen we tegen het einde zelfs nog een scheurende popgitaar te horen. Een bijzonder leuke single dus, die “I Do You”, waardoor Anna of the North wederom een sterk staaltje muziek aan haar palmares toevoegt.

Crazy Life verschijnt op 4 november.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1968 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anna of the North - "Try My Best"

We zijn wellicht niet de enige die bij de naam Anna of the North meteen iemand voor onze ogen hebben met een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anna of the North - "Swirl"

Sommige artiesten lijken nooit echt vanonder de radar te komen, maar dat heeft uiteindelijk ook wel z’n charmes. Vraag dat maar aan…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Anna of the North - Crazy Life (★★★): Elf toffe popsongs

Het is niet meer dan logisch dat een artiest in zijn of haar thuisland net dat tikkeltje populairder is dan buiten de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.