Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FIDLAR – “Sand on the Beach”

© Alice Baxley

Bijna feest, want in januari is het officieel tien jaar sinds het debuutalbum van FIDLAR op de wereld werd gelost. Vandaag vieren we alvast de release van “Sand on the Beach”, de tweede single vanop de nieuwe ep, waarvan de uitgave dit voorjaar gepland staat, de exacte datum is nog niet bekend. Eerder in augustus dropte het trio – voorheen een viertal – voor het eerst sinds 2019 een nieuw nummer met “FSU”. Samen met “Sand on the Beach” voorspelt de comeback van de garagerockers alvast veel goeds.

FIDLAR heeft laten uitschijnen dat de nieuwe ep extremer en weerzinwekkender wordt dan ooit tevoren. Bewijs hiervan: op het eerder verschenen “FSU” is te horen hoe zanger Zac Carper zware gitaarriffs, absurde lyrics en een sappige scream combineert. Met “Sand on the Beach” etaleert Carper dan weer de veelzijdigheid van zijn stem op de zanglijnen van een catchy upbeat song. Het zomerse gevoel waar FIDLAR mee uitpakte op de eerste twee albums is daarmee helemaal terug van weggeweest, een weg die volgens ons zeker terug mag ingeslagen worden.

Check verder zeker ook de videoclip, Californische humor op zijn top. De keuze was dan ook snel gemaakt om een kleine tournee te plannen in hun eigen thuisstaat. De Europese fans gaan nog even geduld moeten uitoefenen vooraleer we het trio nog eens aan het werk kunnen zien.

Facebook / Instagram / YouTube

Nog meer nieuwe muziek ontdekken? Bekijk dan zeker onze spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wine Lips - "Derailer"

De Canadese band Wine Lips is een rasechte garagerockband die tussen 2017 en 2021 reeds drie lp’s uitbracht. Er zit een zeker…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Palaye Royale - "umakemenotwannadie"

Het lijkt wel nooit te stoppen voor de Amerikaanse rockband Palaye Royale. In december van vorig jaar brachten de drie broers nog…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lilith Ai - "Burner Phone"

Lilith Ai laat sinds 2016 haar creaties op de wereld los. Ze bewees ons ondertussen dat ze in veel stijlen thuis is….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.