Nieuwe singlesOude Bekenden

Première: Nieuwe single Colver – “Sort It All Out”

Colver werd geboren aan de Vijvers van Elsene. Ze lopen ondersteboven van eenden, zodanig dat de groepsnaam verwijst naar het Franse woord voor wilde eend. Luister eens goed naar de titel van hun debuut-ep (Walk Swim Fly). Als ze de kans krijgen om hun favoriete tweevoeters op de voorgrond te plaatsen, nemen ze die met beide handen. De band liet ons een kleurrijke kant zien op die debuut-ep, maar het universum had er nog niet genoeg van. Singles zoals “Doing It Wrong” en “West Coast” stonden in het zonlicht van tientallen radiozenders.

We wandelen, zwemmen en vliegen er meteen in. “Sort It All Out” is de eerste single van het toekomstige album Lifeshake. Het opus werd geschreven tijdens een lange zoektocht naar wederkeer. De bijkomende clip is krachtig en geeft de strijd tegen zelftwijfel en slapeloosheid weer. Het onderwerp klinkt somber, maar het Brusselse quatro bewijst weer eens dat melancholische teksten verzegeld door meerstemmigheid het niet mis doen op de dansvloer. Met reverb à la Girls In Hawaii en heerlijke, opwekkende drums slaat Colver de spijker op de kop en bouwt het een uitstekend voorbeeld van een bredere horizon. Missie geslaagd dus.

Lifeshake verschijnt volgend jaar in maart.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

9 posts

About author
doe je ding.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Bat Eyes - Bat Eyes (★★★½): Een mooie brug van de jaren negentig recht in het heden

Dat we in België een levendig muzieklandschap hebben, wordt elke dag duidelijker. Onze nationale trotsen scheren hoge toppen wereldwijd en elke week…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bat Eyes - "Forever Wasted"

Na vier aangename singles die vorig jaar verzameld werden op een ep krijgen we eindelijk nog eens nieuw werk voorgeschoteld van de…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Float Fall - Float Fall (★★★★): Geduld loont

De muzikale reis van Float Fall, een duo uit het Brusselse, leest als een merkwaardig verhaal van hoogtes en laagtes. In 2013…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.