FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Stromae eerste headliner van Rock Werchter 2023!

© CPU – Joost Van Hoey

De festivalpret is nog maar net achter de rug, of het uitkijken naar het komende festivalseizoen kan alweer beginnen. Afgelopen week werd P!NK nog aangekondigd als headliner van Werchter Boutique, maar nu is het de beurt aan de grote broer zelf: Rock Werchter. Het festivalpark in Vlaams-Brabant mag zich namelijk verheugen op de komst van niemand minder dan Stromae. Afgelopen zomer speelde onze landgenoot al een weergaloos concert op Werchter Boutique en kreeg de weide met gemak aan het dansen met hits als “Santé”, “Papaoutai” en “Alors on danse”. Volgend jaar speelt Stromae overigens zes (!) keer in een uitverkochte Paleis 12, maar iedereen die naast een ticket heeft gegrepen, krijgt volgende zomer dus een herkansing op donderdag 29 juni.

Naast de bekendmaking van de eerste headliner, valt ook de nieuwe huisstijl van het festival op. Het logo kreeg een frissere look en ook het kleurenpatroon is mooi gewaagd. Laten we hopen dat de affiche minstens evenzeer zal kunnen overtuigen als het nieuwe visuele jasje van het festival. Meer namen volgen heel binnenkort.

De ticketverkoop van Rock Werchter start op zaterdag 29 oktober. Voor meer informatie kan je terecht op de website van het festival.

1720 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Stormzy komt naar Rock Werchter 2023!

Rock Werchter is sinds afgelopen week terug op dreef gekomen, want woensdag loste de organisatie nog een stevig pakketje van dertig namen….
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter vult affiche aan met Liam Gallagher, Ben Howard, Lil Nas X, Iggy Pop en veel meer!

Na een maandje afwezigheid is ook Rock Werchter weer uit zijn winterslaap gekomen, en dat doet het festival meteen met een pak…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jérémie Makiese - "OASIS"

Deze zaterdag strijden in Paleis 12 te Brussel zeven kandidaten voor het felbegeerde Belgische ticket naar het Eurovisie Songfestival in Liverpool en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.