Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single joan – “don’t wanna be your friend”

Na drie jaar hard werken heeft joan eindelijk goed nieuws voor zijn fans. Zijn langverwachte debuutalbum is eindelijk klaar en mogen we binnenkort verwachten. Het duo won de laatste jaren heel wat zieltjes door hun tours met onder andere Jeremy Zucker, Bloc Party en The Aces, maar ook hun eigen shows mogen ze in steeds groter wordende zalen spelen. Met meer dan 120 miljoen streams en een miljoen maandelijkse luisteraars hebben ze duidelijk al een grote schare fans achter zich en dat aantal kan alleen maar groeien.

De eerste single van het aankomend debuut, “don’t wanna be your friend”, schreef het duo nadat ze van een lange tour terug thuiskwamen samen met hun vriend Jon Capeci (Nightly). Het nummer gaat over opgroeien, uitgebluste liefdes loslaten en vriendschappen die stuklopen. Gelukkig zijn hun melodieën iets minder weemoedig en krijgen we een zeer vrolijk, lichtjes nostalgisch refrein dat meteen blijft hangen. Met “don’t wanna be your friend” maken ze dan ook ongetwijfeld meer vrienden dan vijanden, want hun popmuziek is gewoon heerlijk ongecompliceerd.

Facebook / Instagram

Ontdek nog veel meer muziek op onze Spotify.

1821 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single joan - "don't say you love me"

Mooi weer zorgt bij velen meestal voor vreugde, maar met de juiste soundtrack kan het serotoninegehalte in je lichaam nog wat meer…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single joan - "so good"

De nieuwe generatie popartiesten lijkt in een echte nostalgische bui te zitten, want mede dankzij TikTok zijn de jaren negentig en Y2K…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Charli Adams & Nightly - "Maybe Could Have Loved"

De meeste Indiefans zullen al wel smoorverliefd zijn op de muziek van Charli Adams. Als ze dat nog niet waren, komt daar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.