Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Weval – “Never Stay For Love” (feat. Eefje de Visser)

Het ziet ernaar uit dat Weval overloopt van de inspiratie, want waar het duo eind vorig jaar en eerder dit jaar nog met twee ep’tjes naar buiten kwam, zijn ze daar nu alweer met een nieuwe single. Of daar lijkt het toch op, want het nieuwe “Never Stay For Love” lag al een tijdje in het verschiet. Het nummer kwam tot stand toen het duo een tijd geleden samen met Eefje de Visser richting Duitsland trok, op vakantie. Afwerken lukte tot voor kort klaarblijkelijk niet, maar nu wordt duidelijk dat Harm Coolen en Merijn Scholte Albers de juiste beslissing namen door er hun tijd voor te nemen.

Doordat “Never Stay For Love” veelal in de lijn van eerder werk van Weval ligt, is het vooral Eefje de Visser die de opvallendste factor van het nummer vormt. Zo horen we haar voor een keertje in het Engels, maar klinkt ze weliswaar nog steeds even dromerig. De perfecte ondersteuning voor de donkerpaarse synthgeluiden die het nummer dragen, maar af en toe ook onderbroken worden door een diepe bas. Op die manier kabbelt de single voort, terwijl er hier en daar ook een stroomversnellinkje passeert. Geen grootse ontploffing op het meezingbaar refrein dus, maar gewoon een nummertje waarbij de vibes centraal staan. En dat is nog steeds waar Weval het best in is.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2130 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eefje de Visser - "Vlammen"

‘In mijn hoofd, in mijn dromen’ weergalmt “Heimwee” al enige tijd. De terugkeer van Eefje de Visser was er een waar menig…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eefje de Visser - "Heimwee"

Het is intussen ruim een jaar geleden dat Eefje de Visser in een afgeladen Ancienne Belgique het slotconcert van de Bitterzoet-tournee gaf….
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

België boven op Rock Werchter 2024 met o.a Brutus, J. Bernardt en BLUAI!

Het is de ‘Week van de Belgische Muziek’ en dat laat Rock Werchter niet onopgemerkt passeren. Vandaag voegt de organisatie immers een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.