Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Reneé Rapp – “Don’t Tell My Mom”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Reneé Rapp – “Don’t Tell My Mom”

Het gebeurt wel eens vaker dat artiesten de overstap maken van muziek naar film, kijk maar naar Lady Gaga die vorig jaar nog meedeed in House of Gucci. Andersom komt het ook wel voor dat acteurs een muzikale carrière willen starten, wat niet altijd een even goede zet is. Natuurlijk heb je er wel een voordeel aan als je wel al acteerde in musicals, zoals bij deze Reneé Rapp het geval is. In de Broadway wereld staat ze vooral bekend om haar vertolking van Regina George in de musical van Mean Girls. Sinds 2021 is Rapp ook te zien in The Sex Lives of College Girls, een serie waarin ze een van de hoofdrollen speelt. Eerder dit jaar besloot de actrice om een andere richting uit te gaan en debuteerde ze met het nummer “Tattoos”. Ondertussen zit ze aan haar derde nummer en we moeten toegeven dat het niet slecht klinkt.

“Don’t Tell My Mom” is een intieme, breekbare song. Rapp is bijna bang om te communiceren met haar familie omdat ze problemen wil vermijden. Haar zachte stem wordt ondersteund door een rustige beat waardoor de emotie van de single versterkt wordt. Tijdens het refrein wisselt de zangeres af tussen hoog en laag, wat haar stem een breekbare ondertoon geeft. Hoewel het een leuke sound heeft, twijfelen we eraan of dit voor een grote, muzikale doorbraak voor Reneé Rapp zal zorgen. Voor “Don’t Tell My Mom” werkte ze samen met het productieteam dat al samenwertke met Rihanna, Maroon 5 en Britney Spears, waardoor je zou denken dat dit een catchy pophit zou zijn. Helaas moeten we toegeven dat ondanks het talent van Rapp deze single niet zo lang in ons geheugen zal blijven.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

Reneé Rapp @ Ancienne Belgique (AB): Veel meer dan een Mean Girl

De Amerikaanse Reneé Rapp is aan haar opmars bezig. De zangeres-actrice kende haar start bij het grote publiek door haar rol in The…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #43

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Renée Rapp & Megan Thee Stallion - "Not My Fault"

Een filmversie van een musical, die gebaseerd is op een filmklassieker. Het doet eventjes de hersenen smelten bij het lezen, maar het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.