Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kleo – “Beautiful Life”

© Andre Hansen

Kleo schrijft steeds over die dingen die haar op het hart liggen en weet heel goed waar ze met haar muziek naartoe wilt. De Deense singer-songwriter liet dat eerder dit jaar al op haar single “Miss You” horen, welk de langverwachte opvolger was van haar debuutsingle “Magic” uit 2017. Na vijf jaar keert Kleo dus terug met muziek en is haar visie concreter dan ooit te voren. We zijn dan ook blij dat we ons dankzij haar nieuwe single nog een stukje verder kunnen verdiepen in haar muziek.

De muziek van Kleo heeft steeds een zeer melodisch gehalte, waardoor ook “Beautiful Life” meteen heel goed in het oor ligt. Het nummer beschrijft het pure geluk en de kriebels in je buik die je voelt als je verliefd wordt. De heel zachte instrumentatie en haar engelenstem maken van “Beautiful Life” een zeer vertederend nummer, waar ook nog genoeg karakter in zit. Kleo’s muziek is het warme dekentje dat we op deze druilerige herfstavonden nodig hebben.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1665 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Michael Kiwanuka - "Beautiful Life" & "All My Life"

Als Michael Kiwanuka nieuwe muziek uitbrengt, dan gaan onze oren zich toch wat meer spitsen. De man bracht in 2019 met Kiwanuka…
LiveRecensies

Rick Astley @ Ancienne Belgique (AB): We’ll sometimes have to give you up...

Rick Astley had slechts één nummer nodig om onsterfelijk te worden en heeft met “Never Gonna Give You Up” misschien wel één…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.