Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Natalia Lafourcade – “De todas las flores”

© Sonia Sieff

Met een carrière van ondertussen al twintig jaar kunnen we wel zeggen dat Natalia Lafourcade weet waarmee ze bezig is. De Mexicaanse is voornamelijk bekend in Latijns-Amerika, maar ook de rest van de wereld wist ze al te overtuigen van haar talent. Voor haar voorlaatste album veroverde ze namelijk een Grammy-award en met haar meest recente kreeg ze een nominatie. Binnenkort brengt Lafourcade opnieuw een album uit dat De Todas las Flores heet, en dankzij de titeltrack kijken wij er alvast naar uit.

Natalia Lafourcade’s grootste instrument is zichzelf. Waar andere artiesten fysieke instrumenten als begeleiding gebruiken, is hier enkel zacht gitaargetokkel aanwezig als kleine ondersteuning. Wat later krijgen we ook een piano en iets meer gitaar te horen, maar onze aandacht blijft gevestigd op haar unieke stem. De rust van deze single doet ons denken aan de iets soberdere nummers van Carla Bruni. “De todas las flores” duurt iets langer dan vijf minuten, maar het verveelt geen seconde en we zijn haast teleurgesteld wanneer het gedaan is. Terwijl het bij ons kouder begint te worden, slaagt Lafourcade erin om ons een warm gevoel te bezorgen.

De Todas las Flores verschijnt op 28 oktober.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2022

Het jaar loopt langzaam maar zeker op z’n eind. Naar goede gewoonte word je dan gebombardeerd door lijstjes met eindejaarsoverzichten en dit…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Beire Kort #38

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
AlbumsRecensies

Natalia Lafourcade - Un Canto Por México, Vol. II (★★★½): Spaanstalige pracht en praal

De naam Natalia Lafourcade doet misschien niet direct een belletje rinkelen, maar in Mexico is deze dame een vaste waarde in het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.