Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hazlett – “Oh Downhill”

Eerlijk en rauw, dat typeert Hazlett. De Australiër heeft niet meer nodig dan een gitaar en zijn zachte stem om zich zorgvuldig maar zeker een weg te banen naar ergens diep in ons binnenste. Sinds zijn debuut in 2017 veroverde Hazlett al podia in Europa en Australië, en na een kleine pauze tijdens de pandemie bezingt hij nu weer volop de liefde in al zijn vormen. Zijn nieuwe single “Oh Downhill” past in het rijtje van zijn recente nummers, zoals “Even If It’s Lonely” en de innemende “Please Don’t Be”. Dit keer heeft Hazlett het over de menselijke neiging om tegen alle logica in steeds terug te keren naar iemand die ons kwetst.

In “Oh Downhill” sleept een simpel deuntje op een elektrische gitaar met de zeemzoete stem van Hazlett ons mee in vier minuten rustig genot. Hij schetst in het nummer een herkenbare situatie voor velen: weten dat iets slecht voor je is en er toch niet aan kunnen weerstaan. De combinatie van een zekere simpliciteit en gemeende tekst is iets wat eigen is aan de Australiër, en het lijkt te werken. Er bestaat een zee aan gelijkaardige gitaarliedjes over liefde, en toch weet Hazlett er tussenuit te springen en ons te raken.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hazlett - "Even If It's Lonely"

Liefde is misschien wel de grootste muze voor de gemiddelde artiest. Verliefdheden en gebroken harten zijn prominente inspiratiebronnen voor velen, terwijl anderen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.