Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hazlett – “Even If It’s Lonely”

Liefde is misschien wel de grootste muze voor de gemiddelde artiest. Verliefdheden en gebroken harten zijn prominente inspiratiebronnen voor velen, terwijl anderen de pen juist pakken om eerbetonen te schrijven aan meer platonische vormen van liefde. Dat tweede wilde de Australische muzikant Hazlett doen. Hij wilde een ode creëren aan wat hij warme liefde noemt: het type liefde dat niet voelt als een vuurwerkshow en waar ook geen hele boeken over geschreven worden, maar juist het type liefde dat je met je dierbaarste vrienden deelt. Dit idee resulteerde uiteindelijk in zijn nieuwste single, “Even If It’s Lonely”.

Als we luisteren naar “Even If It’s Lonely”, horen we al gauw dat het meer is dan alleen maar een lofzang voor Hazletts belangrijkste vriendschappen. De Australiër tackelt in het nummer namelijk ook het complexe concept van masculiniteit en zingt over de moeite die veel mannen hebben met het uiten van hun liefde voor elkaar. We hebben allemaal zo’n vorm van warme liefde nodig, ook degenen die zich misschien te trots of stoer voelen om het te accepteren. Het is een oprechte boodschap verpakt in een dromerig liedje, waarin voornamelijk zijn rustgevende stem en gitaarwerk centraal staan. “Even If It’s Lonely” is niet het uniekste nummer dat we ooit hoorden, maar daardoor niet minder fijn om naar te luisteren op het einde van deze zonnige lentedagen.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

258 posts

About author
nederlandser dan ik krijg je het niet
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hazlett - "Oh Downhill"

Eerlijk en rauw, dat typeert Hazlett. De Australiër heeft niet meer nodig dan een gitaar en zijn zachte stem om zich zorgvuldig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.