Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shania Twain – “Waking Up Dreaming”

© Alexander E. Harbaugh

Enkele maanden geleden kregen we te horen dat er een documentaire over Shania Twain ging verschijnen over haar zeer bewogen leven. Daarvoor schreef ze het nummer “Not Just A Girl” en maakte ze bekend dat er een nieuw album in de maak is. Dit zou het zesde album van de Queen of Country Pop zijn, maar het eerste album bij Republic Nashville, een label waarbij ze onlangs tekende. Vandaag geeft ze ons al een eerste single bij haar nieuwe label, waar wij toch onze twijfels over hebben.

Aan het begin van het nummer moesten we toch even nakijken of we niet per ongeluk Kenny Loggins’ “Footloose” hadden opgezet, want dat deuntje klonk ons redelijk bekend in de oren. Helaas is dat ook het enige dat positief is aan dit nummer, want Shania Twain lijkt haar unieke stijl een beetje kwijt te zijn. De zangeres is ook zeer gul geweest met autotune hier, iets wat ze niet echt nodig heeft. De redelijk repetitieve single zou het perfecte openingsnummer zijn van de iets goedkopere sitcom, al zou het ook niet misstaan op de soundtrack van een reeks op Disney Channel. Als eerste nummer op haar nieuwe label hadden we toch iets specialers verwacht, maar zelfs de grootste iconen kunnen ook wel eens de bal misslaan.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Duncan Laurence - "I Want It All"

Duncan Laurence is sinds hij het Eurovisiesongfestival won in 2019 een van Nederlands meest succesvolle en bekende artiesten geworden. De voorbije jaren…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single mazie - "girls just wanna have sex"

De Amerikaanse mazie, oftewel Grace Christian, maakte van de pandemie gebruik om muziek te maken. Een beetje vreemd zou je denken, aangezien…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vendredi sur Mer - "Tout m'ennuie"

De Franse koningin van de dansvloer heet al een tijdje Vendredi sur Mer. Charline Mignot heeft met haar eigen retro-pop heel wat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.