Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Baby & Tears For Fears – “The World Is Yours To Take”

Tears For Fears kennen we allemaal van diens succesen in de jaren tachtig. Songs From The Big Chair geldt vandaag de dag nog steeds als een van de beste albums uit dat tijdperk. Klassiekers zoals “Shout” en “Head Over Heels” staan nog altijd als een huis, maar toch is het voornamelijk “Everybody Wants To Rule The World” dat zich echt tot een tijdloze klassieker heeft ontpopt. Dat dat nummer zo tijdloos is, heeft natuurlijk ook een reden en dat betekent op zijn beurt dat je er beter gewoon van blijft.

Helaas hebben ze die memo bij het team van Tears For Fears niet ontvangen en daar is deze “The World Is Yours To Take” uit voortgevloeid. Het cultnummer wordt zo goed als in zijn totaliteit gesampled door Lil Baby en dat is toch echt wel iets wat we liever niet hadden moeten aanhoren. De monotone rap van Amerikaan zorgt ervoor dat we al snel beginnen hunkeren naar de originele versie van het nummer. Het zorgt er dan ook voor dat we een kleine drie minuten aan een stuk hetzelfde geneuzel te horen krijgen. Alsof dat nog niet erg genoeg is, moet deze “The World Is Yours To Take” ook nog worden gebruikt bij het wereldkampioenschap voetbal, waartoe het nummer zich absoluut ook niet leent. We hopen dat onze Rode Duivels het er beter van afbrengen dan Lil Baby en Tears For Fears.

Tears For Fears: Facebook / Instagram

Lil Baby: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

183 posts

About author
Ik moet dagelijks 'ok boomer' aanhoren
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Tears For Fears - The Tipping Point (★★★½): Terug van zeventien jaar weggeweest

Het is alweer zeventien jaar geleden dat het laatste album van Tears For Fears verscheen. Dat album was ook al een soort…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nicki Minaj - "Do We Have A Problem?" (feat. Lil Baby)

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk maakt Nicki Minaj een comeback. Deze keer met “Do We Have A Problem?”…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tears for Fears - "Break the Man"

Aan het begin van een kalenderjaar zijn het vaak de jongere, ietwat onbekende bands en artiesten die met alle aandacht gaan lopen,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.