Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fred again.. – “Bleu (better with time)”

© CPU – Leni Sonck

Overal waar Fred Gibson het afgelopen jaar kwam, liet hij geen spaander heel van de zaal. Sterker nog, op elk festival waar hij speelde, schopte hij het tot bovenaan het lijstje van beste acts van het weekend. Dat Fred again.. dé revelatie van het jaar is, lijkt dus een understatement. De Britse producer zal daar binnenkort nog een schepje bovenop te doen, want met Actual Life 3 heeft hij een gloednieuwe plaat af. Daaruit kregen we vorige week nog maar het sterke “Danielle (smile on my face)” te horen, maar die krijgt dus nu al zijn opvolger. De ticketverkoop van zijn nieuwe tour zal daardoor ongetwijfeld nog een extra boostje krijgen.

Zoals altijd gebruikt Fred ook voor zijn nieuwste creatie een sample uit het dagelijkse leven. Vandaag komt die uit “You’re Mines Still” van de Amerikaanse rapper BLEU, al lijkt deze “Bleu (better with time)” in de verste verte niet meer op het origineel. Zo is het vooral een euforische danssfeer die de kroon spant op deze nieuwste single van de Brit. ‘Just know that it get better with time’ kruipt bijvoorbeeld al snel in je hoofd, terwijl de beats je richting dansvloer trekken. Echt hele grootse ontploffingen kent het nummer daarentegen niet, maar stilstaan blijkt toch onmogelijk. Het ziet er dus met andere woorden naar uit dat Fred again.. ook na de zomer ons nog zal laten dansen.

Actual Life 3 verschijnt hopelijk dan echt op 28 oktober. Op 1 december staat Fred again.. in de Ancienne Belgique in Brussel.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2117 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Fred again.. - “ItsNotREEAALLLLLLLL” (feat. Duoteque & Orion Sun) & “BerwynGesaffNeighbours” (feat. BERWYN & Gesaffelstein)

Als het gaat over de populairste artiesten van het moment, is Fred again.. nog altijd een naam die als eerste over de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fred again.. - "stayinit" (feat. Lil Yachty & Overmono)

Je weet dat er iets staat te gebeuren wanneer de naam Fred again.. voorbijkomt. De Britse producer is al een tijdje alomtegenwoordig…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Fred again.. en Stormzy eerste headliners van Pukkelpop 2024!

Bij Pukkelpop zijn ze eindelijk uit hun welverdiende winterslaap gekropen. Echt slapen zat er hoe dan ook niet in voor de organisatie,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.