Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mamalarky – “Shining Armor”

Bij sommige bands spreekt de sfeer die er wordt uitgestraald meteen aan, zo ook bij Mamalarky. Het viertal uit Texas gaat al enige tijd mee, maar lijkt daarentegen nooit echt groots te zijn doorgebroken. Dat is best jammer, want de band maakt zijn leuke kleurrijke uitstraling ook op muzikaal vlak waar. Een debuutplaat ligt ondertussen al een kleine twee jaar in de winkelrekken, dus werd het nu tijd voor een opvolger. Die verschijnt eind deze maand onder de noemer Pocket Fantasy, waaruit we nu met “Shining Armor” nog een laatste voorsmaakje te horen krijgen.

De nieuwste creatie van Mamalarky haalt de drie minuten niet eens, maar het nummer staat wel bol van van alles en nog wat. Zo valt er geen tijd te verliezen, want “Shining Armor” vliegt er meteen lekker in. Een leuke baslijn en wat fijne gitaartjes zorgen voor een zomerse sfeer, terwijl de vocalen er een dromerige toets aan toe voegen. Toch is het veelal de georkestreerde chaos die van deze single zo’n leuk geheel maakt, want de Amerikanen slingeren je permanent richting alle hoeken van de kamer. Ergens halverwege krijgen we bijvoorbeeld een ietwat melancholische breakdown, al blijven de gitaren wel gewoon doorschuren. Als die break dan gewoon terug vloeit richting de catchy chaos, zijn ook wij helemaal mee. Een fijne single dus, die “Shining Armor”.

Pocket Fantasy verschijnt op 30 september.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1491 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singles

Nieuwe single Mamalarky - "Drug Store Model"

Mamalarky groeide op in Austin, Texas en bloeit nu verder open in Atlanta. De jonge Amerikanen brengen ons oprechte, jonge en speelse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.