Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Snakehips & Tinashe – “Who’s Gonna Love You Tonight”

Snakehips maakt al sinds 2012 muziek, maar vierde zijn doorbraak pas in 2015 met het wereldgekende “All My Friends” met Tinashe. Sindsdien kreeg het Britse duo bestaande uit Oliver Lee en James Carter nog enkele hitjes te pakken waaronder “Cruel” met voormalig One Direction-lid Zayn Malik en “Don’t Leave” met de Deense MØ. De twee brachten reeds verschillende ep’s uit, maar op een volwaardig album is het nog wachten, en dus blijven ze gewoon singles uitbrengen. Gezien het succes uit 2015 met Tinashe, besloten de vrienden dit nogmaals over te doen door haar opnieuw uit te nodigen voor hun recentste single “Who’s Gonna Love You Tonight”.

“Who’s Gonna Love You Tonight” begint met een rustig stukje piano, waaraan Tinashe ook meteen haar zachte stem mag ontlenen. Zoals elk classic EDM-nummer, komt de drop bij het refrein en gaan de bassen wat dieper. Erg memorabel is het niet in vergelijking met ouder werk, en we kunnen het ook niet vergelijken met hun eerdere hit “All My Friends”. Er komt geen echte uitbarsting in het nummer, zoals je vaker wel hoort bij EDM-platen, maar alles blijft op zich op een gestaagde lijn. De vocalen die Tinashe ons geeft, zijn dan wel weer fijn om te horen en passen perfect bij de plaat. Inhoudelijk gaat het nummer over wat je kan vermoeden uit de titel. Wie zal er je vannacht liefhebben? Het is iets dat velen zich afvragen wanneer het een liefde betreft die je niet kan hebben of kan vasthouden. Op zich is “Who’s Gonna Love You Tonight” een fijn nummer dat je zeker kan meezingen op de dansvloer en dus ook kan verwachten in de playlists van EDM-dj’s.

Snakehips: Facebook / Instagram / Twitter / Website
Tinashe: Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

111 posts

About author
Bitter stadswijf
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Tinashe - BB/ANG3L (★★★): Dieper in details

Van het zingen en schrijven van muziek, tot productie, geluidstechniek, dansen en creative direction. Voor de Amerikaanse artieste Tinashe is het label…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Calvin Harris - Funk Wav Bounces Vol. 2 (★★): Dertien in een dozijn

We willen niet denigrerend doen over je sociale capaciteiten, maar in vergelijking met het adressenboekje van Calvin Harris, zal zowat iedereen het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calvin Harris - "New To You" (feat. Normani, Tinashe & Offset)

Het is nog maar twee weken geleden sinds Calvin Harris uitpakte met wat gerust de samenwerking van de zomer genoemd mag worden,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.