Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Labrinth – “Kill For Your Love”

Labrinth, oftewel creatief genie zoals hij door velen bestempeld wordt. Het is al van 2019 geleden dat hij Imagination & the Misfit Kid uitbracht, maar het is voornamelijk door zijn werk bij de hitserie Euphoria dat het grote publiek hem leerde kennen. Gezien hij de volledige soundtrack voor zijn rekening nam voor beide seizoenen, zou je ergens wel kunnen stellen dat dit ook zijn albums waren, maar jammer genoeg vallen deze onder de noemer van de serie. Dat weerhield de Britse zanger en producer er niet van om naast zijn projecten voor Euphoria ook nog zelf muziek uit te brengen. Met “Kill For Your Love” krijgen we dus een eerste voorsmaakje van wat we mogen verwachten op zijn derde album, dat de titel Ends & Begins krijgt en in oktober het levenslicht zal zien.

“Kill For Your Love” begint met een intrigerend beatje, waarna je meteen meegenomen wordt door de vocals die Labrinth op zijn eigen typische manier brengt. Hij weet zijn stem zoals gewoonlijk heel goed te beheersen en gaat van hoog naar laag zonder enige moeite. Met zijn typische achtergrondgeluidjes à la ‘whooh’ en ‘hah’, die hij veelvoudig gebruikte op de Euphoria-soundtrack, krijg je de typische productie die we van de Brit gewoon zijn. Op inhoudelijk vlak hebben we hier wel te maken met een klassiek liefdesnummer. Hij zingt vol overtuiging dat hij voor de liefde zou willen sterven omdat hij zo betoverd is door zijn geliefde. Op tekstueel vlak mogen we dus niets vernieuwends verwachten, maar door de manier waarop Labrinth het brengt zijn we weer volledig mee in zijn verhaal.

Ends & Begins verschijnt op 21 oktober. Voor tourdata is het nog afwachten.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

9 posts

About author
Feral Club Rat
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Labrinth - "I'm Tired" & "Yeh I Fuckin' Did It"

Wat uit de mouw van Labrinth komt, verandert in een klein kunstwerk. De Britse singer-songwriter en producer is bij het grote publiek…
AlbumsRecensies

LSD – Labrinth, Sia and Diplo present… LSD (★★★½): LSD in Wonderland!

Vorig jaar leek een nieuwe supergroep in de popwereld plots uit het niets te ontstaan. De Amerikaanse producer Diplo, de Britse zanger…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LSD (Labrinth, Sia, Diplo) – “No New Friends”

  Vorig jaar was daar plots uit het niets de nieuwe supergroep LSD. Vier singles en bijna een jaar later kwam dan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.