Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Suki Waterhouse – “Nostalgia”

Stilzitten is niets voor creatieve duizendpoot Suki Waterhouse. Het model, actrice, designer en zangeres loste enkele maanden geleden haar debuutalbum I Can’t Let Go op de wereld en kroop bijna direct weer in de studio. Met haar romantische indiepoprock heeft ze duidelijk haar genre gevonden en blijft ze wat in dezelfde poel rondzwemmen. Met “Nostalgia” brengt Waterhouse ons een voorsmaakje van wat we op een hopelijk toekomstig album mogen verwachten.

“Nostalgia” begint zeer rustig met wat gitaargetokkel vergezeld door enkele pianotoetsen. De spanning in het nummer bouwt geleidelijk aan op naar het refrein, maar tot een echte ontploffing komt het niet. Naar het einde worden daar nog wat strijkers bijgevoegd, wat de single een eerder dramatisch en melancholisch effect geeft. Het muzikale geheel komt wel heel mooi samen met het tekstuele aspect. Waterhouse zingt klaarblijkelijk over een stukgelopen relatie waarbij gevoelens van gemis en spijt de hoofdrol spelen. Een melancholisch liefdesnummer volgens het boekje dus, waar veel mensen zich wellicht in zullen kunnen vinden. Op zich is “Nostalgia” een fijn en degelijk nummer dat perfect past in de opbouwende discografie van Waterhouse.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

20 posts

About author
Frauke Again..
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Suki Waterhouse - "To Love"

De culturele duizendpoot Suki Waterhouse heeft haar agenda graag druk. Terwijl de Britse bezig is met de promo rond haar nieuwe miniserie…
AlbumsRecensies

Suki Waterhouse - Milk Teeth (★★★): Gematigde melancholie

Als er iets is waar Suki Waterhouse niet van houdt, dan is dat stilzitten. Zo is de Britse dit jaar niet alleen…
AlbumsRecensies

Suki Waterhouse - I Can't Let Go (★★★): Een album dat je bijblijft

Wie de naam Waterhouse hoort, denkt misschien snel aan de prachtige schilderijen van J. W. Waterhouse. Meer dan een eeuw later spreken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.