Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Skinny Living – “Who Likes”

© Glashier

Skinny Living gaat al bijna zo’n tien jaar mee en scoorde doorheen de jaren ook al enkele hitjes, zoals bijvoorbeeld het aangrijpende “Why“. De sound van de Britse band laat zich kenmerken door muzikale simpelheid, die bevestigt dat minder soms echt wel meer kan zijn. Helaas trekken ze die lijn ook wat door naar hun releases; het was namelijk al van 2019 geleden dat we nieuw studiomateriaal te horen kregen. In 2020 verscheen wel een livealbum in de vorm van Live From Dublin Castle, maar een volwaardig studioalbum brachten ze nog nooit uit.

Gelukkig is Skinny Living nu terug met een nieuwe single en de manier waarop ze hun comeback maken is werkelijk waar fantastisch. “Who Likes” is een romantisch feelgoodnummer dat ons spontaan aan het dansen brengt. Zowel de muziek als de zang klinken oppeppend, zonder dat het allemaal te melig wordt. De toevoeging van de blazers en de strijkers zorgen nog voor een extra laagje aan vrolijkheid. “Who Likes” is een zalige single, die meteen in ons hoofd blijft hangen en ons een goed gevoel bezorgt.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

450 posts

About author
Ik moet dagelijks 'ok boomer' aanhoren
Articles
Related posts
Filmpje van de week

Filmpje van de week 4 - 10 september 2017

Het weer is niet meer wat het geweest is, dus kan je maar beter binnen blijven en filmpjes kijken! Zoals iedere week…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Skinny Living – “Why”

Graag stellen wij aan u voor: Skinny Living. De Britse band draait al eventjes mee en bracht al enkele mooie singles tot…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.