Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Skinny Living – “Why”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Skinny Living – “Why”

Graag stellen wij aan u voor: Skinny Living. De Britse band draait al eventjes mee en bracht al enkele mooie singles tot onze oren. Hun nieuwste single “Why”, die ze gisteren uitbrachten, geeft ons echter het gevoel dat ze nu echt op de lanceringsbaan staan. Deze nieuwe komt bij ons alvast niet gevoelloos binnen.

“Why” is een krachtige single die aanleunt bij een ballad, waarbij de hoge tonen en woorden van frontman Ryan Johnston heftig binnenkomen. De single gaat intiem van start met pure pianotonen, om geleidelijk aan power op te bouwen en doet daarmee stapsgewijs alle haren op ons lijf rechtop staan. Johnston stelt zich in deze nieuwe op een heel eerlijke en kwetsbare manier open naar de luisteraar. Hij bezingt de depressie die hij doormaakte en de manier waarop zijn zus hem er doorheen sleurde. ‘It touches on how controlling and caging the mind can be, without even knowing it’, vertelt Johnston over “Why”.

“Why” is de debuutsingle van hun aankomende EP 6, die verschijnt op 11 augustus. Na het horen van deze eerste zijn wij alvast heel benieuwd naar wat deze EP ons nog zal brengen.

Facebook / Instagram / Youtube / Soundcloud / Twitter / Site

 

 

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Dans Dans - 6 (★★★★): Spontane uitbarsting van kwaliteit

Een mens moet het niet altijd moeilijker maken dan het is. 6 is het zesde album van Dans Dans en bestaat uit…
AlbumsRecensies

Motel Radio - The Garden (★★½): Braaf baken van positiviteit

De Amerikaanse indierockgroep Motel Radio is al sinds 2014 actief, maar waarschijnlijk zal de naam bij niet veel mensen een belletje doen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Skinny Living - "Who Likes"

Skinny Living gaat al bijna zo’n tien jaar mee en scoorde doorheen de jaren ook al enkele hitjes, zoals bijvoorbeeld het aangrijpende…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.