Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joji – “YUKON (INTERLUDE)”

Na twee jaar geen nieuwe projecten maakte Joji in juni zijn langverwachte comeback. Eentje die meteen aansloeg want hij loste het hartbrekende nummer “Glimpse Of Us”. Het werd een virale hit en liet iedereen weer beseffen wat voor een talent de zanger eigenlijk heeft. De wereld hing aan zijn voeten terwijl zijn hitsingle sindsdien enkel de verwachtingen voor nieuwe muziek deed stijgen. Maar treur niet, het wachten komt stillaan aan een eind. Joji maakte onlangs bekend dat op 4 november zijn nieuw album SMITHEREENS uitkomt. Het wordt de opvolger van zijn succesvolle plaat Nectar uit 2020. Ook “Glimpse Of Us” zal stralen op de tracklist, naast zijn nieuwste single “YUKON (INTERLUDE)”, dat de fans verwelkomt in een nieuw creatief tijdperk.

“YUKON (INTERLUDE)” is een snelle ballad geleid door een piano die samen met Joji het verhaal vertelt over hoe hij gegroeid is als persoon. Er is geen sprake meer van de gebroken liefde waarop “Glimpse Of Us” fixeerde, maar de single gaat over het omarmen van onzekerheid. Op zijn typische melancholische manier neemt hij ons aan de hand van “YUKON (INTERLUDE)” mee op een autorit. Hij zingt letterlijk over het doelloos rondrijden om zichzelf af te leiden van de persoon om wie hij geeft. Toch komt het nummer geruststellend over. Hij heeft namelijk vrede met zijn eenzaamheid. De single heeft alles om weer een hit te worden, het is alleen de vraag of het wel vernieuwend genoeg is voor de fans.

SMITHEREENS komt uit op 4 november.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Froukje, Joji, Chase & Status en meer vullen de affiche van Pukkelpop aan!

Een nieuwe woensdag betekent ook deze week weer een nieuwe reeks namen voor Pukkelpop. Het Limburgse festival lijkt er een gewoonte van…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Beire Kort #38

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joji - "Glimpse of Us"

Joji was in eerste instantie helemaal niet bekend voor de muziek die hij maakte. Het was zijn YouTube-persoonlijkheid Filthy Frank die met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.