Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single morgen – “Hammock”

© Genevieve Andrews

Ze mag dan nog maar achttien jaar jong zijn, ze heeft er wel al alles voor over om het met haar muziek te maken. We hebben het over morgen, die haar thuisland Australië inruilde voor het even warme Los Angeles. Daar werkte ze aan haar nieuwe ep, die deze herfst verschijnt via Sony Music Australië. Met “Mom Jeans” bracht ze eerder ook al een eerste succesvolle single naar voor. We mogen morgen dus zeker niet uit het oog verliezen, want ook met haar nieuwe single lijkt ze dé nieuwe pophoop te worden. Grote media zoals Billboard of Triple J zijn al fan.

Op “Hammock” raadt morgen iedereen aan om snel een einde te maken aan hun relaties en dat doet ze met ludieke lyrics die meteen haar vlotte pen in de schijnwerper zetten. Muzikaal krijgen we een fijne mix tussen Remi Wolf en chloe moriondo, want in het popdeuntje zit ook een licht rockrandje. Wat “Hammock” zo opvallend maakt, is vooral hoe ze in de strofes furieus uitpakt, om dan op het refrein iets vrolijker uit de hoek te komen. Iets wat we vaker in de andere richting horen terugkeren. Die dualiteit en de fijne sound zorgen ervoor dat we het nummer alvast blijven opleggen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1665 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hammock - "Elsewhere"

Nu de temperaturen zachtjes aan dalen, de zon weer wat lager komt te staan en de bladeren aan de bomen verkleuren is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.