Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single J. Vague – “RedLight”

Wie J. Vague nog niet kent, wel die behoort tot de overgrote meerderheid. Het muziekproject van Joshua Gottmanns is slechts een van de muzikale uitbarstingen die hij baseerde op zijn jeugd in de jaren negentig. Hij groeide op met een mix van geluiden die hij hoorde tijdens televisieprogramma’s en mixtapes van zijn ouders. Zo ontstond er langzaamaan een passie voor muziek. Op achtjarige leeftijd drumde hij mee met hiphopmuziek en een paar jaar later schreef hij ook gitaardeuntjes. Nu heeft hij nog steeds een liefde voor genre-overschrijdende muziek en mooie melodieën, en zo kan je zijn muziek eigenlijk wel omschrijven.

Voor het eerst sinds zijn ep New Life in 2020 brengt J. Vague iets nieuws uit en het is meteen een mooie comeback. “RedLight” begint met een net iets stevigere beat dan we eerder van de artiest hoorden, maar het blijft nog steeds een redelijk kalm nummer. De zweverige zang heeft iets weg van Oscar & The Wolf op half niveau, maar wel even dromerig. De muziek schippert tussen pop, elektronica en triphop, en zo komen de invloeden uit de jaren negentig mooi naar voren. “RedLight” is bovendien een zwoel en sensueel nummer waarbij we ons meteen in sferen met rode lichten begeven. J. Vague maakt de titel van zijn nieuwe single dus helemaal waar.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

941 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Swedish House Mafia - "Redlight" (feat. Sting)

Er zijn soms zo van die samenwerkingen die je in de verste verte niet ziet aankomen. Wel, vandaag krijgen we er nog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.