Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Edie Bens – “Therapist”

De eerste stappen van Edie Bens gaan niet onopgemerkt voorbij, want in haar thuisland mag ze al heel wat voorprogramma’s verzorgen voor o.a. Millie Turner en stond ze al op de planken van het gerenommeerde showcasefestival The Great Escape. Naar eigen zeggen is de 21-jarige nieuwkomer verzot op het schrijven van triestige popnummers en het eten van olijven, wat ons wel een fijne combinatie lijkt. In Londen vond de Welshe zangeres ondertussen niet enkel een nieuwe thuis, maar ook de ideale inspiratiebron voor nieuwe muziek.

Een vrolijk nummer over je toxische ex dumpen. Dat is het uitgangspunt van het ludieke “Therapist” en toont meteen dat de jonge zangeres haar potlood maar al te graag slijpt voor sluwe teksten. Muzikaal horen we in de single Taylor Swift en Maisie Peters terugkomen, die met zekerheid een grote invloed spelen op haar indiepop. “Therapist” is behoorlijk schattig qua compositie, maar heeft door de tekst de nodige pit. Edie Bens is er dus eentje om in de gaten te houden, want voor je het weet staat ze op de grote podia.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify. 

1569 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mae Muller - "Therapist"

De Britse zangeres Mae Muller heeft er de afgelopen maanden heel wat fans bij gekregen. De reden hiervoor zijn ongetwijfeld de 32…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.