Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mae Muller – “Therapist”

De Britse zangeres Mae Muller heeft er de afgelopen maanden heel wat fans bij gekregen. De reden hiervoor zijn ongetwijfeld de 32 shows waar ze voor de meidengroep Little Mix mocht openen in de grootste arena’s van het Verenigd Koninkrijk. Haar eerste album Chapter 1  kon hierdoor dus op heel wat aandacht rekenen, maar zomaar wat aanmodderen doet de zelfzekere zangeres allesbehalve.

Op haar nieuwe single “Therapist” blijft Mae Muller haar stijl trouw en maakt ze sensuele r&b-pop, die gebouwd is rond een melodie op een gitaar. ‘You don’t need a girlfriend / you need a therapist’, herhaalt ze meerdere keren en al snel blijft dat zinnetje hangen. Een leuke track, die wel nog genoeg ruimte laat om in de toekomst te experimenteren.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

23 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief