Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Arny Margret – “sniglar”

Voor deze artiest moeten we iets hoger op de kaart gaan kijken. Arny Margret is een IJslandse singer-songwriter die nog niet zo lang actief is in het muzieklandschap. Haar eerste, en voorlopig ook enige, ep intertwined kwam begin dit jaar uit. Haar muziek kan over het algemeen omschreven worden als sober, aangezien ze enkel gebruik maakt van haar gitaar en haar stem. Momenteel werkt ze aan haar debuutalbum they only talk about the weather, waarvan we begin juli al een eerste voorproefje van kregen in de vorm van het nummer “cold aired breeze“. In afwachting van die eerste langspeler laat ze nu een tweede nummer op ons los.

Zoals we van Arny Margret gewoon zijn krijgen we ook hier een simpele gitaar te horen. Toch klinkt het niet zoals haar vorige uitgave, waar ze ook nog een beat aan toevoegde. Bij “sniglar” behoudt ze die eenvoud, wat het nummer een breekbaar gevoel geeft. Haar stem versterkt dat gevoel en weet ons van begin tot eind vast te houden. Het is duidelijk dat ze niet meer nodig heeft om haar gevoelens over te brengen. Dit is een single die we op repeat zullen zetten terwijl we melancholisch uit het raam staren in afwachting van haar debuutalbum.

they only talk about the weather verschijnt op 21 oktober.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #42

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.