Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single WILLOW – “hover like a GODDESS”

© Dana Trippe

Ondanks dat papa Will de goeie reputatie van de familie Smith onlangs nog een beetje besmeurde, lijkt de familie de wind nu stilletjesaan terug in de zeilen te krijgen. Waar zoon Jaden net terug thuis is van een supporttour voor Justin Bieber, brengt ook dochter Willow muziek uit aan de lopende band. Zij is tegenwoordig een van de voortrekkers van de heropleving van de poppunk, en haalt daarvoor alles uit de kast. Samenwerkingen met bekende namen als Travis Barker, YUNGBLUD, Machine Gun Kelly… ze passeerden allemaal al de revue, maar van uitrusten lijkt er nog geen sprake. WILLOW kondigde namelijk een gloednieuw album aan, waaruit we al enkele singles te horen krijgen. De nieuwste creatie uit <COPINGMECHANISM> heet nu “hover like a GODDESS”.

Zoals het de regel is bij een poppunknummer, duurt ook “hover like a GODDESS” slechts een dikke twee minuten. WILLOW weet op die korte periode wel te overtuigen, want al snel sleurt ze je mee in haar verhaal. Dat doet ze vooral aan de hand van de energie die haar stem uitstraalt, al is het ook de zomerse melodie die voor een leuke sfeer zorgt. Doe daar nog eens bij dat het tempo lekker hoog ligt – middenin het nummer is er weliswaar plaats voor een rustiger intermezzo – en je krijgt een fijne song. “hover like a GODDESS” werd dus met andere woorden een poppunksingle volgens het boekje, al weet WILLOW er zoals gewoonlijk ook wel haar eigen draai aan te geven.

<COPINGMECHANISM> verschijnt op 23 september.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1409 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single WILLOW - "maybe it's my fault"

We weten niet precies wat er in het water zit ten huize Smith, maar het moet iets zijn dat je aanzet om…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop vult affiche aan met Nothing But Thieves, King Hannah, De Staat en 27 anderen!

Nu de festivalzomer officieel van start is gegaan, grijpt ook Pukkelpop zijn kans om de affiche te vervolledigen. Dat gebeurt vandaag met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single YUNGBLUD - "Memories" (feat. WILLOW)

Je kon de afgelopen weken niet rond YUNGBLUD heen: de man zat zelfs in de Cooke en Verhulst Show. Als je het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.