Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Robbie Williams – “Lost”

© CPU – Chris Stessens

Zowel in het Verenigd Koninkrijk als in België geldt Robbie Williams als een van de grootste entertainers. De Britse zanger maakte naam en faam met hits zoals “Angels”, “Feel” en het immer toepasselijke “Let Me Entertain You”. Inmiddels heeft Williams al twaalf studioalbums op de teller staan met The Christmas Present als meest recente verschijning. Dat album verscheen inmiddels al drie jaar geleden en zoals de naam al deed vermoeden, was het er eentje gevuld met kerstnummers. Met XXV komt er nu binnenkort een nieuw album uit, met daarop voornamelijk herwerkte hits.

“Lost” is een van de weinige nieuwe nummers die op XXV zal verschijnen. De single opent met keyboards en zo goed als meteen komt daar een aangenaam strijkorkest bij. De stem van Williams klinkt zoals verwacht weer zeer verzorgd, zonder daarbij in te boeten aan overtuigingskracht. Richting het einde illustreert hij met enkele kleine vocale uithalen ook nog eens dat hij ook die uithalen nog perfect kan uitvoeren. Ook de tekst over het verliezen van hoop en vertrouwen is er eentje in ware Robbie Williams-stijl. “Lost” is allesbehalve een vernieuwende single, maar is desondanks meer dan geslaagd. De combinatie van de zang, het strijkorkest en de tekst is er eentje die ons niet snel zal vervelen.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Intergalactic Lovers - “Lost”

De comeback van Intergalactic Lovers is ondertussen al een half jaartje aan de gang en we moeten zeggen, de band rond Lara…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Swindle - "LOST" (feat. Loyle Carner, Kojey Radical & JNR Williams)

Swindle is zo iemand die je gerust als een superproducer mag omschrijven. De Brit uit Zuid-London heeft een voorliefde voor jazz, reggae,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jake Bugg - "Lost"

Onze Britse vriend Jake Bugg is al een tijdje bezig met het in elkaar flansen van nieuwe nummers, maar op een vijfde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.