Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Joey Valence & Brae – “Watch Yo Step”

Joey Valence & Brae brengen momenteel eigenhandig de hiphop van de jaren negentig opnieuw tot leven. Het duo werd in hun begindagen nog als meme bestempelt en weinig serieus genomen, maar dat veranderde naarmate hun geluid evolueerde en doortastender werd. Ondertussen zijn Joey Valence en zijn collega Brae steevaste sensaties die met slim bewerkte samples, nineties flow en leuke referenties naar grootheden als Beastie Boys en Biggie, een steeds groter wordend publiek aanspreken. Deze zomer trekt het Amerikaanse tweetal voor het eerst op wereldtour en die brengt ze ook voor het eerst naar België. Warmdraaien daarvoor doen ze met hun maffe nieuwe single “Watch Yo Step”.

Dat de Beastie Boys een grote inspiratiebron is van Joey Valence & Brae hoeven we je niet te vertellen, dat hoor en voel je namelijk aan alles op hun nieuwe single “Watch Yo Step”. De ongeremde (punk)energie neemt je al bij de eerste seconde helemaal over en dompelt je als luisteraar onder in een nostalgische bui. De wisselwerking tussen Joey en Brae is bovendien zeer aanstekelijk en zorgt ervoor dat “Watch Yo Step” lekker blijft verder flowen. Scherpte zit hem ook in de productie, waar de jaren negentig invloeden netjes met het heden werden gecombineerd. Joey Valence & Brae zal Pukkelpop met “Watch Yo Step” ongetwijfeld in vuur en vlam zetten!

Op zondag 21 augustus kan je Joey Valence & Brae aan het werk zien op Pukkelpop.

Facebook – Instagram Joey ValenceInstagram Brae

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2027 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joey Valence & Brae - "GUMDROP"

Binnen een kleine maand verschijnt het allereerste Joey Valence & Brae-album. Het Amerikaanse duo was op Pukkelpop 2022 nog een van de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Apashe & Flux Pavilion - "Fracture" (feat. Joey Valence & Brae)

John De Buck is Canadees in het hart, maar in de nieren zit toch ook een Belgisch stofje. Na zijn geboorte in…
InstagramLiveRecensies

Best Kept Secret 2023 (Festivaldag 1): Stralend van start

Al voor de negende keer trekken fans van alternatieve muziek naar de Beekse Bergen, waar het festival Best Kept Secret al lang…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.