Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KAYTRANADA & Anderson .Paak – “Twin Flame”

‘We’re back’ stond er te lezen op de sociale media van Anderson .Paak toen hij zijn nieuwe samenwerking met de Canadese dj en producer KAYTRANADA aankondigde. Het begin van nieuwe hoofdstukken voor allebei de artiesten dus klaarblijkelijk, want terwijl voor de een zijn laatste studioalbum, Bubba, alweer dateert van 2020, is het ook voor Cheeky Andy al van voor Silk Sonic geleden dat hij niet fungeerde als ‘slechts’ een feature. Hoe dan ook bewezen de twee in het verleden met “GLOWED UP” al dat het bundelen van hun krachten wel degelijk zijn vruchten afwerpt, en dus was het vooral reikhalzend uitkijken naar deze “Twin Flame”.

Wat blijkt, de magie is nog steeds niet uitgewerkt. Het grootste pluspunt aan de nieuwste creatie tussen de mannen is dat het nummer zowel kan fungeren als een chille achtergrondtrack in je favoriete strandbar als een zomers radiohitje. Dat heeft vooral te maken met de kwaliteiten die ze allebei hebben. Waar KAYTRANADA zorgt voor een zwoele beat, weet Anderson .Paak het geheel wat extra pit te geven met zijn flow. Leuk, zomers en vooral een nummertje waarin alles kan en alles mag. “Twin Flame” lost de verwachtingen met andere woorden zeker in.

KAYTRANADA: FacebookInstagram
Anderson .Paak: Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1410 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hailee Steinfeld - "Coast" (feat. Anderson .Paak)

Er zijn soms van die samenwerkingen die je in de verste verte niet zag aankomen. Wel, vandaag is het weer zover. Je…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Anderson .Paak, Roddy Ricch, Burna Boy en meer naar Les Ardentes 2022!

Les Ardentes strooit de laatste dagen weer met flink wat namen en is goed op weg om zijn strafste line-up tot nog…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #32

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.