Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Emma Bale – “Divide” (feat. Promis3)

© CPU – Sven Michiels

Emma Bale bracht vorig jaar haar langverwachte debuutalbum RETROSPECT uit, waaraan ze enkele jaren knutselde en waarvoor ze resoluut voor een volwassen popgeluid koos. Hulp kreeg ze hiervoor ook van Promis3, wellicht het leukste popduo van ons landje en tevens ook het voorprogramma van haar recente clubtour. Ze schreven voor haar album al samen enkele nummers, waarvan “get back” uiteindelijk het album haalde. Dat het goed klikt tussen deze jonge muzikanten, weerspiegelt zich nu in een eerste officiële samenwerking.

“Divide” brengt de tederheid van Emma Bale en het uitdagende van Promis3 perfect bij elkaar. De speelsheid in de productie zorgt er niet alleen voor dat het nummer behoorlijk catchy is, maar maakt dit misschien ook wel een van de beste nummers die Bale tot nu toe uitbracht. Het gewaagde refrein en de vrolijke bridge (die overigens gesampled is van “Payphone” van Maroon 5), stelen alvast ons hart. Promis3-zanger Brent Dielen zorgt met zijn warme stem voor de perfecte aanvulling terwijl Andras Vleminckx enkele uitgekiende productionele accenten legt. “Divide” zorgt bij ons alvast niet voor verdeelde meningen, maar stemt ons vooral gelukkig.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1491 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
LiveRecensies

Ascendant Vierge @ Les Nuits Botanique (Chapiteau): Dé terugkeer van gabber

Heel wat genres zijn weer aan hun grote comeback bezig, maar dat gabber anno 2022 weer helemaal hot en trending zou zijn,…
InstagramLiveRecensies

Chibi Ichigo @ Ancienne Belgique (AB Club): Kleine aardbei, grote diamant

Je merkte het misschien al toen je de afgelopen weken door de plaatselijke supermarkt kuierde: het aardbeienseizoen kent tegenwoordig zijn piek. De…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Promis3 - "New Horizon"

Ooit was Promis3 nog een beloftevol popproject, maar tegenwoordig behoren ze al tot de vaste waarden in het Belgisch muzieklandschap. Het project…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.