Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Claire Rosinkranz – “i’m too pretty for this”

Sommigen moeten jarenlang moeite doen om ergens te geraken in de muziekwereld, voor Claire Rosinkranz ging het echter iets soepeler. Haar eerste muzikale TikTokcreaties kregen meteen een hoop aandacht van de wereld, niemand leek immuun voor haar talent. Een maand na de start van haar sociale media account stelde ze haar single “Backyard Boy” voor, nog geen 24 uur later ging het nummer viraal. Sindsdien gaat het enkel opwaarts voor de Amerikaanse zangeres. Met haar vader als producer en teksten die volledig afkomstig zijn uit enkel haar eigen pen, is authenticiteit overal te bespeuren in Claire’s muziek. Vandaag volgt ze eerdere releases “stuck on us” en “i h8 that i still feel bad for u” op met haar nieuwste single “i’m too pretty for this”

Als het leven tegenzit kan je soms het beste zeggen tegen jezelf ‘ik ben hier te mooi voor’ en verdergaan met je leven en dat is precies de boodschap die “i’m too pretty for this” met zich meedraagt. De single heeft een poppunk-kant die aan de late jaren ‘90 doet denken, waarop soms een lichte invloed van Blink-182 te horen is. Het is het ideale recept om tegenwoordig heel wat Gen-Z harten te veroveren. Claire geeft volledig haar eigen draai aan het nummer en biedt een baken van hoop voor iedereen die wat empowerment nodig heeft na een relatiebreuk. De catchy lyrics en melodieën halen samen het belang aan van het realiseren van je eigenwaarde, gepaard met een aanstekelijke energie die ons bijna doet smeken om een debuutalbum.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Claire Rosinkranz - "Sad in Hawaii"

De negentienjarige Claire Rosinkranz wordt al gehandeld als de nieuwe indiepopheldin, die met haar scherpe pen en gevoel voor toffe melodieën nu…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Claire Rosinkranz & Aidan Bissett - "stuck on us"

Als er iets is dat met zekerheid gezegd kan worden, is dat wel dat talent niet ontbreekt bij de huidige generatie van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Claire Rosinkranz - "i h8 that i still feel bad for u"

Vorige maand blies de jonge internetsensatie Claire Rosinkranz achttien kaarsjes uit en mocht ze terugblikken op een aardig indrukwekkend muzikaal parcours. Ze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.