Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Claire Rosinkranz & Aidan Bissett – “stuck on us”

Als er iets is dat met zekerheid gezegd kan worden, is dat wel dat talent niet ontbreekt bij de huidige generatie van jonge artiesten. Kijk bijvoorbeeld maar naar Aidan Bissett en Claire Rosinkranz. Twintig en achttien jaar oud zijn ze, maar daardoor absoluut niet minder getalenteerd. Aidan genoot van bescheiden online succes met zijn ep More Than Friends & Friends terwijl Claire een onverwachtse hit werd op TikTok met “Backyard Boy”. Nu bundelen de twee de krachten samen voor het duet “stuck on us”!

Onder begeleiding van vrolijk gitaar- en drumwerk zingt het tweetal op “stuck on us” over de tegenstrijdigheden die komen kijken bij iedere tumultueuze liefdesrelatie tussen twee jonge mensen. Het ene moment schuilt de euforie in de allerkleinste dingen en de onschuldigste momenten, het andere moment heb je het gevoel de ander te haten en verstikt te worden door hun liefde. Claire en Aidan nemen ons op luchtige wijze mee in de verkenning van deze contradicties en hoewel “stuck on us” misschien niet muzikaal vernieuwend is, is het wel een succesvolle samenwerking. De single doet ons op positieve manier denken aan Wallows, een band waar zowel wij als Aidan fan van zijn, en heeft een hoog meezinggehalte. Het zou ons daarom niet verbazen als dit voor het tweetal weer een hit betekent op social media!

Claire Rosinkranz: Facebook / Instagram / Twitter
Aidan Bissett: Facebook / Instagram / Twitter

 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

148 posts

About author
ik droom, denk en vind veel
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Claire Rosinkranz - "i'm too pretty for this"

Sommigen moeten jarenlang moeite doen om ergens te geraken in de muziekwereld, voor Claire Rosinkranz ging het echter iets soepeler. Haar eerste…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Claire Rosinkranz - "i h8 that i still feel bad for u"

Vorige maand blies de jonge internetsensatie Claire Rosinkranz achttien kaarsjes uit en mocht ze terugblikken op een aardig indrukwekkend muzikaal parcours. Ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Claire Rosinkranz - "Boy In A Billion"

Geregeld maken TikToksterren de overstap van hun platform naar de muziekindustrie. Dat is niet altijd wenselijk, dus het is fijn om het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.