Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tiësto – “Hot In It” (feat. Charli XCX)

© Clara Orozco

“Hot In It” werd al een tijd geteased door Charli XCX op TikTok, maar eindelijk is de dance track er officieel. Het is de vierde single van Tiësto’s aankomende album, met als voorgaande singles “The Business”, “Don’t Be Shy” en “The Motto”. Zijn nieuwe album is de opvolger van de langspeler The London Sessions uit 2020. Voor zijn nieuwste single koos hij voor een collaboratie met Charli XCX en dit is niet verrassend gezien de twee onder andere al samenwerkten op remixes van “Break The Rules” en “I Love It”, het iconische nummer met Icona Pop. Charli XCX bracht eerder dit jaar nog haar album Crash uit met features van Rina Sawayama, Caroline Polachek en Christine and the Queens.

Charli XCX was niet van plan om deze zomer voorbij te laten gaan zonder een hit op ons los te laten en met “Hot In It” worden de zomermaanden gegarandeerd nog iets heter. De korte dance-pop track gaat gepaard met een zachte Tiësto-beat. Veel tekstuele inhoud kent het nummer niet, maar catchy is het zeker en vast. De chorus is er eentje die net iets te makkelijk in ons hoofd blijft plakken, wat er zonder twijfel een succes van zal maken. De single doet ons stilaan geloven dat het onmogelijk is om een saai nummer uit te brengen voor XCX en met een producer als Tiësto naast haar zijde stijgt ook meteen de kans om een radiohit te pakken te hebben.

Instagram / Facebook

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2022

Het jaar loopt langzaam maar zeker op z’n eind. Naar goede gewoonte word je dan gebombardeerd door lijstjes met eindejaarsoverzichten en dit…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single HYRA - "Seventh Heaven"

Veel mensen associëren vooral PC Music en Charli XCX aan hyperpop, maar er zijn nog heel wat leuke artiesten die binnen het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Golin - "Rowdy"

K-pop is reeds beroemd en berucht dankzij grootheden als BTS en BLACKPINK, maar het wordt stilaan tijd dat er wat meer aandacht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.