Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tiësto – “Hot In It” (feat. Charli XCX)

© Clara Orozco

“Hot In It” werd al een tijd geteased door Charli XCX op TikTok, maar eindelijk is de dance track er officieel. Het is de vierde single van Tiësto’s aankomende album, met als voorgaande singles “The Business”, “Don’t Be Shy” en “The Motto”. Zijn nieuwe album is de opvolger van de langspeler The London Sessions uit 2020. Voor zijn nieuwste single koos hij voor een collaboratie met Charli XCX en dit is niet verrassend gezien de twee onder andere al samenwerkten op remixes van “Break The Rules” en “I Love It”, het iconische nummer met Icona Pop. Charli XCX bracht eerder dit jaar nog haar album Crash uit met features van Rina Sawayama, Caroline Polachek en Christine and the Queens.

Charli XCX was niet van plan om deze zomer voorbij te laten gaan zonder een hit op ons los te laten en met “Hot In It” worden de zomermaanden gegarandeerd nog iets heter. De korte dance-pop track gaat gepaard met een zachte Tiësto-beat. Veel tekstuele inhoud kent het nummer niet, maar catchy is het zeker en vast. De chorus is er eentje die net iets te makkelijk in ons hoofd blijft plakken, wat er zonder twijfel een succes van zal maken. De single doet ons stilaan geloven dat het onmogelijk is om een saai nummer uit te brengen voor XCX en met een producer als Tiësto naast haar zijde stijgt ook meteen de kans om een radiohit te pakken te hebben.

Instagram / Facebook

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

107 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charli XCX - "Hot Girl"

Charli XCX speelt al langer mee in de hogere regionen van de popwereld, maar wist zich dankzij haar nieuwste creatie CRASH definitief op de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single COBRAH - "BRAND NEW BITCH"

COBRAH is misschien wel één van de spannendste hyperpopacts van het moment en scoorde met haar single “GOOD PUSS” een echte hit…
InstagramLiveRecensies

Primavera Sound Barcelona 2022 (Weekend 1): Emotionele rollercoaster

Zoals bij ieder festival deze zomer was het ook bij Primavera Sound twee jaar geleden dat ze nog eens van jetje konden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.