FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Crammerock kondigt eerste namen aan met o.a. Kaiser Chiefs, Jake Bugg en Circa Waves

© CPU – Jan Van Hecke

Eén van de weinige festivals die ook in 2021 plaatsvond, was Crammerock. Het festival in Stekene had toen zelfs een line-up met internationale namen en kon bijgevolg het bordje uitverkocht bovenhalen. Dit jaar moet het festival dus terug opboksen tegenover de rest van het landschap, maar het lijkt erop dat er toch weer een fijne line-up zal te vinden zijn daar. Vandaag kondigt de organisatie zijn eerste namen aan en dat zijn niet de minste. Deze artiesten mogen we begin september verwelkomen: internationale namen met Kaiser Chiefs,  Jake Bugg en Circa Waves en lokale namen met Triggerfinger, Stikstof, Noordkaap, Intergalactic Lovers, Kids With Buns, RHEA en USED. De tien namen die het festival vandaag aankondigde zijn nog maar een voorproefje van het volledige programma met zo’n vijftig rock-, pop-, hiphop- en dance-acts. De volledige line-up wordt in de komende weken vrijgegeven.

Crammerock is dit jaar op 2 en 3 september, ticketverkoop gaat van start op vrijdag 24 juni om 12u ’s middags. Alle info op de website.

3684 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jake Bugg – “Zombieland”

Jake Bugg heeft in zijn carrière verschillende muzikale uitstapjes gemaakt. Waar hij in het begin vooral bekend stond om een fijne afwisseling…
InstagramLiveRecensies

Clamotte Rock 2024 (Festivaldag 2): Kleurtje pakken

Een kleinschalig, gezellig lentefestival in de Kempen, op poten gezet door een team van vrijwilligers: kan het nog sympathieker? Twijfelen is instemmen,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Everyone Says Hi - "Brain Freeze"

In de schaduw van zijn roemrijke verleden bij de Kaiser Chiefs, lanceert Nick Hodgson een nieuw muzikaal avontuur met Everyone Says Hi….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.