FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Crammerock kondigt eerste namen aan met o.a. Kaiser Chiefs, Jake Bugg en Circa Waves

© CPU – Jan Van Hecke

Eén van de weinige festivals die ook in 2021 plaatsvond, was Crammerock. Het festival in Stekene had toen zelfs een line-up met internationale namen en kon bijgevolg het bordje uitverkocht bovenhalen. Dit jaar moet het festival dus terug opboksen tegenover de rest van het landschap, maar het lijkt erop dat er toch weer een fijne line-up zal te vinden zijn daar. Vandaag kondigt de organisatie zijn eerste namen aan en dat zijn niet de minste. Deze artiesten mogen we begin september verwelkomen: internationale namen met Kaiser Chiefs,  Jake Bugg en Circa Waves en lokale namen met Triggerfinger, Stikstof, Noordkaap, Intergalactic Lovers, Kids With Buns, RHEA en USED. De tien namen die het festival vandaag aankondigde zijn nog maar een voorproefje van het volledige programma met zo’n vijftig rock-, pop-, hiphop- en dance-acts. De volledige line-up wordt in de komende weken vrijgegeven.

Crammerock is dit jaar op 2 en 3 september, ticketverkoop gaat van start op vrijdag 24 juni om 12u ’s middags. Alle info op de website.

3470 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

STIKSTOF @ Ancienne Belgique (AB): 'Vergeet nooit van waar ge komt!'

Alsof ze het erom gedaan hadden. Daags na het tumult in de Brusselse binnenstad, speelde STIKSTOF een thuismatch in ‘hun’ Ancienne Belgique….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Hideous - "Curse"

De uitdrukking ‘geen zittend gat hebben’, staat Guillaume Lamont en Tim Leyman op het lijf geschreven. Net wanneer RHEA, de voornaamste van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Used - "Forget"

Als we het hebben over de helden van de festivalzomer, dan verdient Jo Eelen, oftewel Used, zeker een vermelding. Op zowat elk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.