Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Young Gun Silver Fox – “West Side Jet”

De timing kon niet beter zijn. Net nu de thermometer, in de Lage Landen dan toch, een zomerse hoogte bereikt, brengt Young Gun Silver Fox de nieuwe single “West Side Jet” uit. De westcoastpop is gemaakt voor blauwe luchten en zomerse temperaturen. Verder geeft het ons positieve vibraties en het gevoel dat er voor de rest geen vuiltje aan de lucht is.

Een drumbeat, een akoestische gitaar en gefluit is normaal voor ons een reden om gillend de tent te verlaten. Dat is niet het geval bij Andy Platts en Shawn Lee. Zij weten ons gelijk in te pakken. Het gebruik van de akoestische gitaar en de iets meer uptempo muziek was een van de doelen die Lee voor zichzelf gesteld had bij het schrijven van nummers voor het nieuwe album. Dat horen we zeker terug in de nieuwe single die in lijn ligt van wat we de laatste jaren van de band gewend zijn. Niets nieuws onder de zon dus, maar die glimlach op ons gezicht gaat er voorlopig niet af.

“West Side Jet” is de eerste single van het nieuwe album Ticket To Shangri-La dat op 21 oktober uitkomt. Young Gun Silver Fox stelt hun nieuwe album voor op 8 december in Nijmegen, 9 december in Tilburg, 10 december in Zwolle, op 11 december in Amsterdam en de volgende dag, op 12 december, in Leuven.

Facebook / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Young Gun Silver Fox - Ticket To Shangri-La (★★★★): Nu nog Vetter

Earth Wind & Fire en Chicago wisten in de jaren zeventig en tachtig het publiek om de vingers te winden mede door…
AlbumsRecensies

Mamas Gun - Cure The Jones (★★★★): Doet verlangen naar een warme zomer

Door streaming is de muziekindustrie behoorlijk veranderd, ook het luisteren naar muziek doen we nu op een heel andere manier. Vroeger luisterden…
AlbumsRecensies

Super db - Écoute Ça (★★★): Zwoele zomeravondmuziek met af en toe een wolkje

Stel je even voor dat je al jaren aan de weg naar de top aan het timmeren bent als muzikant in Groot-Brittannië….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.