Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Regina Spektor – “Loveology”

Het achtste studioalbum van Regina Spektor komt steeds dichterbij. Op 24 juni laat de in Moskou geboren Amerikaanse Home, before and after los op haar fans, in aanloop daarheen is er nu derde single van dat album “Loveology”. Dat nummer lag al enkele jaren op de werkplank van Spektor en werd zelfs enkele jaren geleden al eens live gebracht. Maar nu dus eindelijk ook op een plaat en als volwaardige single.

“Loveology” doet net als veel nummers van Spektor heel experimenteel aan, maar geeft toch ook heel wat nostalgische vibes naar de glorieperiode van de artieste. Bij momenten wanen we ons opnieuw ergens in de soundtrack van een of andere melodramatische film, zoals Spektor ooit met “Us” een geweldige bijdrage had aan de klassieker (500) Days of Summer. Taalspelletjes, virtuositeit en het betere onvermijdelijke pianowerk: kippenvel loert al snel om de hoek. Het is nu echt wel uitkijken naar het album.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Regina Spektor – “Up The Mountain”

Regina Spektor is inmiddels al een kwarteeuw actief als artieste en mag dus gerust gepokt en gemazeld genoemd worden. De grootste successen…
AlbumsRecensies

Ada Lea - one hand on the steering wheel the other sewing a garden (★★★★): Bitterzoete herfstwandeling

In 2019 maakte de wereld voor het eerst kennis met de Canadese lo-fi folkrockartieste Alexandra Levy. Onder het pseudoniem Ada Lea bracht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.