Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Cecilia Castleman – “Lonely Nights”

De naam Cecilia Castleman zal wellicht geen belletje doen rinkelen. Zij bracht namelijk deze week haar eerste single uit. In haar allereerste interview komt de artieste meteen enorm zelfverzekerd over, ze vertelt onder andere over de impact van muziek op haar leven en de gerichte focus op het uitbrengen van haar debuutalbum. Voor deze eerste single zet ze alvast grof geschut in. Ze schreef het lied namelijk samen met Daniel Tashian, bekend als schrijver voor onder andere het album Golden Hour van Kacey Musgraves. Daarnaast werd het lied geproducet door Don Wan, voorheen producer van artiesten zoals de legendarische Bob Dylan en The Rolling Stones.

“Lonely Nights” begint met een rustig gitaar- en drumspel dat zich gedurende de volle vier minuten zal voorttrekken. Veel verrassingen of vernieuwende elementen zitten er niet in het lied, maar juist daarom voelt het wat als een verademing aan. Het zou namelijk zo een hit uit het jaar 2002 kunnen geweest zijn. Dit tijdloze karakter en de uitstekende productie zorgen ervoor dat Cecilia Castleman een artieste is om op te volgen. Met een zeemzoete stem, een simpele melodie en een poëtische tekst weet ze namelijk te overtuigen.

Facebook / Instagram

Related posts
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 4): Fonkelend richting ontknoping

Het lot van dag vier hing een tijd lang aan een zijden draadje, want tot gisterenmiddag bleef het onduidelijk of grote afsluiter…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fancy Hagood - "Blue Dream Baby" (feat. Kacey Musgraves)

Lange tijd was er binnen de countryscene in Nashville, zo’n beetje de hoofdstad van het genre, weinig ruimte voor countrymuzikanten die tot…
Features

Twaalf tips voor een geslaagd Rock Werchter!

We hebben er heel lang op moeten wachten, maar sinds kort keerde de heilige weide van Werchter weer terug naar zijn vertrouwde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.