Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Cecilia Castleman – “Lonely Nights”

De naam Cecilia Castleman zal wellicht geen belletje doen rinkelen. Zij bracht namelijk deze week haar eerste single uit. In haar allereerste interview komt de artieste meteen enorm zelfverzekerd over, ze vertelt onder andere over de impact van muziek op haar leven en de gerichte focus op het uitbrengen van haar debuutalbum. Voor deze eerste single zet ze alvast grof geschut in. Ze schreef het lied namelijk samen met Daniel Tashian, bekend als schrijver voor onder andere het album Golden Hour van Kacey Musgraves. Daarnaast werd het lied geproducet door Don Wan, voorheen producer van artiesten zoals de legendarische Bob Dylan en The Rolling Stones.

“Lonely Nights” begint met een rustig gitaar- en drumspel dat zich gedurende de volle vier minuten zal voorttrekken. Veel verrassingen of vernieuwende elementen zitten er niet in het lied, maar juist daarom voelt het wat als een verademing aan. Het zou namelijk zo een hit uit het jaar 2002 kunnen geweest zijn. Dit tijdloze karakter en de uitstekende productie zorgen ervoor dat Cecilia Castleman een artieste is om op te volgen. Met een zeemzoete stem, een simpele melodie en een poëtische tekst weet ze namelijk te overtuigen.

Facebook / Instagram

Related posts
InstagramLiveRecensies

Kacey Musgraves @ Ancienne Belgique (AB): Cowboylaarzen en discoballen

Zeven Grammy-beeldjes prijken op de schouw van de Amerikaanse Kacey Musgraves. In eigen land – en ook ver daarbuiten – doet haar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rainbow Kitten Surprise - "Overtime" (feat. Kacey Musgraves)

Ondanks dat ze vaak, al dan niet in hun genre, echt wel leuke muziek maken, raken sommige bands nooit echt vanonder de…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Kacey Musgraves - Deeper Well (★★★★): Een kantelpunt voor songwriting

Gehuld in cowboylaarzen en met haar gitaar onder de arm stelde Kacey Musgraves in 2013 haar debuutplaat Same Trailer Different Park voor….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.