Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Why Don’t We – “How Do You Love Somebody”

De populaire Amerikaanse jongensgroep Why Don’t We is terug met nieuwe muziek. Vorig jaar bracht de groep hun voorlopig laatste album The Good Times And The Bad Ones uit, drie weken geleden kwam er ineens “Just Friends” en vandaag zijn ze alweer terug met een gloednieuw nummer. “How do you love somebody” is een single waar de fans lang op hebben zitten wachten, de lyrics werden namelijk al in 2019 geschreven. Fans kregen toen ook een sneakpeak van de track van lid Daniel. De track werd geschreven door de multigetalenteerde leden van de groep zelf.

Het verbaast je misschien niet wanneer we zeggen dat het lied gaat over hartzeer. De titel verklapt dit immers al. Wanneer je naar de tekst luistert merk je op dat het gaat om iemand die niet over zijn ex kan raken en deze niet kan vergeten. De persoon vraagt zich af of hij ooit van iemand anders zal houden zoals hij van zijn ex gehouden heeft. “How do you love somebody” is, ondanks de triestige tekst, zeer upbeat en laat je spontaan meezingen. De tekst is zeer memorabel en blijft dan ook direct in je hoofd zitten. Het popnummer hoort dan ook direct bij onze favoriete Why Don’t We nummers.

Ook fans gaan uit hun dak voor de nieuwste release, en zeker voor het stuk waarin lid Jack zingt. De plotse verandering van ritme doet de stemming van het nummer helemaal veranderen, en zijn zachte stem maakt het nog net dat tikkeltje emotioneler. De track heeft zeker het nodige potentieel om de zomer van 2022 compleet te maken. Snel uit het hoofd leren, die tekst.

Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shania Twain - "Not Just A Girl"

Sommige artiesten hoeven niet meer te bewijzen waartoe ze in staat zijn omdat ze al zoveel bereikt hebben. De Canadese singer-songwriter Shania…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv - "Kids Are Born Stars"

Lauv is een popartiest die al sinds 2014 actief is in het muzieklandschap. Toch moesten we tot 2020 wachten op zijn debuutalbum…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Big Time Rush - "Honey"

Wie een tiental jaar geleden trouwe Nickelodeonkijker was, zal zich ongetwijfeld Big Time Rush nog wel herinneren. De verhaallijn van de show…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.