Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Why Don’t We – “Mad At You”

Bij de meeste bands worden de leden samen beroemd, maar voor Why Don’t We ging het in omgekeerde volgorde. De vijf leden van de band waren soloartiesten voor ze de sprong waagden een boysband te vormen in september 2016. De ene als voormalig koorlid, de andere die niet genoeg krijgt van muziekinstrumenten en eentje die wou performen na het zien van Justin Bieber. Samen willen ze de hitlijsten en het publiek inpakken.

Why Don’t We zou wel eens de nieuwe boysband kunnen zijn die, na de leegte die One Direction achterliet, ons hart opnieuw kan vullen. Deze jongens gaan hard, heel hard. De groep bracht in deze korte tijdspanne reeds een studioalbum, vijf ep’s, vijftien muziekvideo’s en twintig singles uit. Met hun productieve stroom van nieuwe muziek, constante betrokkenheid op sociale media en hun uitverkochte crosscountry tours maken ze de die hard boysbandfans gek.

Hun nieuwe single “Mad At You” doet de fans opnieuw uit hun dak gaan. ‘wonderful’, ‘masterpiece’ en ‘speechless’ zijn maar een aantal van de overweldigende reacties. Begin maar al te stretchen, want stilzitten is geen optie bij deze mooie song. Hun fijne zoetgevooisde stemmen nemen je mee in het verhaal. De mooie intro nodigt uit en de overname door de verschillende stemmen na het refrein zijn er boenk op. Snel uit het hoofd leren, die tekst.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Justin Bieber - Justice (★★★★): Verrassend authentieke pop

Wie had ooit gedacht dat Justin Bieber meer dan tien jaar na zijn gigantische doorbraak nog succesvol muziek zou maken? Doorheen de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Justin Bieber - "Hold On"

Justin Bieber werd zonet 27 en dat viert hij met nieuwe muziek. “Hold On” is intussen de vierde single van zijn opkomende…
AlbumsRecensies

Zayn – Nobody Is Listening (★★★½): Tienerhormonen ruimen plaats voor maturiteit

Twee jaar na het uitbrengen van het zeer uitgebreide Icarus Falls en vier jaar na zijn debuutsoloalbum Mind of Mine is Zain…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.