Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Synapson & David Walters – “An Rev”

Synapson is een Frans electroduo bestaande uit Alexandre Chiere en Paul Cucuron. De twee mannen werken al sinds 2009 met elkaar samen en hadden enkele jaren terug een bescheiden hitje met “Djon maya maï”, dat hen vooral in Frankrijk en het Franstalige deel van ons land op de kaart zette. Voor hun nieuw nummer ging Synapson de samenwerking aan met mede-Fransman David Walters, wiens nummers ze al eerder onder handen namen met een remix.

Op “An Rev”, wat staat voor un rêve, worden de subtiele housebeats van Synopsis gemixt met de Zuiderse soul en funk van David Walters. Gooi op dit geheel nog eens een funky gitaarriedeltje en Davids warme stem en je krijgt de perfecte single om bij weg te dromen naar tropische stranden. De samenwerking tussen de drie Fransmannen is een heerlijk zomers nummer geworden dat niet zou misstaan in je lokale zomerbar of bij een aperitiefje in de ondergaande zon.

Wie Synapson deze zomer live aan het werk wil zien moet op 6 augustus afzakken naar het Ronquières Festival.

Synapson: Instagram / Facebook / Website

David Walters: Instagram / Facebook / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

Related posts
LiveRecensies

Synapson @ Botanique (Orangerie): Feest voor de levensgenieters!

Sinds 2009 vormen Alexandre Chiere en Paul Cucuron met succes het electroduo Synapson. Met “Djon maya maï” hadden ze in Frankrijk en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.