Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lauran Hibberd – “Bleugh”

© Rebecca Need-Menear

Op vijftienjarige leeftijd begon de Britse Lauran Hibberd gitaar te spelen en al gauw schreef ze twee liedjes per week. De afgelopen jaren bracht ze verschillende ep’s uit en veranderde haar sound aardig. In het begin liet Hibberd zich inspireren door Laura Marling en Feist, maar ondertussen wordt haar muziek omschreven als slackerpop. In 2019 stond de Britse al op Glastonbury Festival en een of ander virus zorgde ervoor dat haar passage op SXSW vorig jaar niet kon doorgaan. Hopelijk staat ze binnenkort terug op diverse podia om zo haar fanbase uit te breiden.

Op “Bleugh” klaagt Lauran Hibberd wat over een geliefde zonder dat het cliché overkomt en door het afwisselen tussen zingen en praten voelt het lied fris aan. Er zit zelfs een vleugje humor in dat het nog net iets leuker maakt. De Britse zegt dat ze niet met haar geliefde gaat trouwen en ook kinderen of een hond zitten er niet meer in, aangezien de twee niet meer overeen komen. Hibberd speelt niet alleen met tekst, maar ook met hoogtes en laagtes, waardoor er op vrij korte tijd verschillende dingen in onze richting worden gesmeten. “Bleugh” is een fijne song waarop Lauran Hibberd haar potentieel nog eens toont.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

684 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lauran Hibberd - "How Am I Still Alive?" (feat Lydia Night)

Dat Lauran Hibberd veel talent heeft, bewees ze al met een winterslaapsessie bijna een jaar geleden. De lockdown zorgde duidelijk voor veel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauran Hibberd - "Boy Bye"

Van alle buitenlandse bands die een winterslaapsessie bij ons deden, was Lauran Hibberd ongetwijfeld een van de meest verrassende. Met enkel haar…
Features

De vijf van "Den Beir" - 175

Het was alweer even geleden dat je van ons vijf nieuwe liedjes kreeg, het waren dan ook drukke tijden. Maar we hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.