Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single JC Stewart – “Scars”

© CPU – Maxim Meyer-Horn

In 2022 staat JC Stewart op het randje van een van zijn meest belangrijke jaren uit zijn leven. Twee jaar eerder leerden we deze hopeloze romanticus al kennen met “I Need You To Hate Me” en “Don’t Say You Love Me”. Beide singles werden enorm goed ontvangen en meermaals op de radio gedraaid. Dit alles gaf zijn populariteit een enorme boost en JC Stewart kwam op vele radars te staan. Zo speelde hij in voorprogramma’s van Lewis Capaldi, JP Cooper en Tom Odell. In 2022 is het tijd om na al het harde werken op eigen benen te staan. 

Eerder kregen we al een voorproefje met “Love Like That” en nu kunnen we daar “Scars” aan toevoegen. Zoals we gewend zijn van JC Stewart is ook dit nummer gevuld met gebroken harten en relatiebreuken. Wat gelijk opvalt, is dat “Scars” begint met een refrein in plaats van een couplet. Zo kan er vast gewend worden aan het ontzettend meezingbare refrein. “Scars” gaat over het terugkomen in het normale leven na het beëindigen van een relatie. Dit laat wat littekens achter maar je komt er altijd sterker uit. Een sterke boodschap die goed zal vallen in de doelgroep van zijn fans. Waar de coupletten worden gedragen door de stem van JC, knalt de productie in het refrein. Letterlijk een anthem voor iedereen die na een gebroken hart even alles eruit willen gooien. 

Met “Scars” heeft JC weer een liedje toegevoegd aan zijn repertoire dat van voor naar achter meegebruld kan worden tijdens liveshows. Dat je dit weer kan doen staat vast want JC tourt de komende maanden door Europa. Op 2 juni staat hij in de Melkweg in Amsterdam en op 1 juli staat hij op Rock Werchter.  

Instagram / Facebook

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

84 posts

About author
De Nederlandse muziekbibliotheek uit Utrecht. Dol op singer-songwriters en de Nederlandse taal.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 2): Onvoorziene omstandigheden deluxe

Wie een planning had gemaakt voor vrijdag, kon die al meteen in de vuilbak gooien. Het aantal geannuleerde acts op vrijdag was…
Nieuwe singles

Nieuwe single JC Stewart - “Love Like That”

In 2022 staat JC Stewart op het randje van een van zijn belangrijkste jaren uit zijn leven. Twee jaar eerder leerden we…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pinkpop vult affiche aan met Greta Van Fleet, De Staat, Kacey Musgraves en 25 anderen

Pinkpop maakte vandaag 28 nieuwe namen bekend, die in 2022 naar Landgraaf zullen trekken voor de langverwachte terugkeer van het Nederlandse festival….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.